Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Białe krostki na penisie/mosznie (prawdopodobnie prosaki)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Problem16

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 3:00 pm    Temat postu: Dziwne chrosty i wysypka na członku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Od dłuższego czasu mam pewien problem. Można powiedzieć, że rozpoznaje na moim członku 2 rodzaje chrostów. Narazie nie mam możliwości pójścia do lekarza, dlatego prosiłbym tylko o opinie "mniej więcej" co to jest.

Dodam jeszcze, że gdy byłem młodszy rodzice nie ściągali mi napletka, a mnie raczej to nie interesowało... Dlatego dopieo kilka lat temu zacząłem dbać o porządną higienę.

Mam 16 lat, oba rodzaje chrostów mam już dobre parę lat, lecz wkońcu chcę się tego pozbyć.

Pierwszy rodzaj to takie powiedzmy białe, różowe, trudno określić dokładniej kolor, kropki, które występują na zewnętrznej części skóry mojego członka. Prawie na całym. Nigdy nie próbowałem nigdy nic z tym robić. Może po prostu pomoże jakaś maść ?
Tutaj zdjęcie:
http://img200.imageshack.us/i/dsc01415z.jpg/

Drugi rodzaj chrostów to raczej wysypka. To mnie najbardziej interesuje, bo wygląda paskudnie. Większość, prawie wsyzstkie znajdują się na skórze ale na tej wewnętrznej części, to znaczy że widać je dopiero po ściągnięciu skórki. Z reguły są one tak jakby biało-czerwone. Czasem bardziej je widać a czasem mniej.
Tutaj zdjęcia:
http://img5.imageshack.us/i/dsc01413n.jpg/
http://img5.imageshack.us/i/dsc01414dyu.jpg/

Dużo czytałem na różne tematy i w większości przypadkach po prostu się dowiadywałem, że to nic nie jest i nie da się z tym nic zrobić. Błagam pomóżcie!

Dołączam jeszcze więcej zdjęć:
http://img193.imageshack.us/i/dsc01416k.jpg/
http://img193.imageshack.us/i/dsc01418a.jpg/

-----edited by emilka-----
przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu pokrewnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Cze 23, 2009 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i taka prawda, bo to coś normalnego co występuje u facetów. Potem to znika, a czasem faceci noszą takie krosty przez całe życie.
Powrót do góry
Problem16

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dobra to te pierwsze ale ta wysypka chodzi o ten drugi rodzaj wygląda paskudnie i na pewno to nie jest to samo
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz 16 lat dojrzewasz, każdy facet ma coś takiego, potem to znika.

Jeżeli to Cię nie pokoi to idź do lekarza.
Powrót do góry
młodyyy

PostWysłany: Nie Sie 02, 2009 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam duzo takich białych krostek na penisie wyglądają jak potówki albo gęsia skurka mam je juz ze 3 lata prosze mi pomuc ! jak je usunąć ?! z góry dzięki za pomoc

na internecie czytałem ze są one nie grozne ale chce się ich pozbyć

Dodano po 4 minutach:

i co z tymi krostkami da się ich jakos pozbyć??

-----edited by emilka-----
przeniosłam do odpowiedniego tematu pokrewnego
Powrót do góry
Ryons

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 2:53 pm    Temat postu: Problem z penisem. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam 19 lat. Mój penis z góry wydaje się być 100% zdrowy jednak dolna jego część mnie martwi..

mianowicie;
centralnie pod żołędziem pojawiły się 2 malutkie bąbelki o białym wypełnieniu(o średnicy 1 milimetra)...to pojawiło się nie dawno

ponad to mam od dzieciństwa, odkąd pamiętam coś na wzór wysypki z tym że ma ona postać malutkich wypukleń, bardzo małych będących obok siebie na szerokości 2 cm....w dotyku są niemal że nie wyczuwalne jednak widoczne (nie mają wypełnienia - są wypukleniami)

mogłem zamieść zdjęcia tych miejsc jednak nie chce tu nikogo demoralizować więc jeśli ktoś jest zainteresowany fachową poradą mogę wysłać na e-maila zdjęcia.

----------edited by emilka--------
przeniosłam temat do tematu dotyczącego prosaków
Powrót do góry
carboczar

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach

PostWysłany: Nie Paź 18, 2009 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ryons
Są to tzw prosaki i na to nie ma lekarstwa(przechodzi z wiekiem.
21letniB

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 11:22 pm    Temat postu: DZIWNE KROSTKI NA PENISIE !! PROSZE O POMOC Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam... od dłuższego czasu mam dziwne krostki na penisie, czytalem o tym na roznych stronach ale nie wiem co to jest... oto zdjecie http://img36.imageshack.us/img36/8669/dsc06105y.jpg
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radziłabym się z tym udać conajmneij do lekarza rodzinnego a najlepiej do dermatologa.Byc moze jest to jakaś forma uczulenia. Tak czy siak lekarz powinien to zobaczyc.

PostWysłany: Pią Lis 20, 2009 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wlasnie zrobie, ale myslalem ze moze sie obejdzie...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 8 z 13