FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PiotrM
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2014 4:43 pm Temat postu: białe krostki na zoledziu po stosunku |
|
|
Witam mam taki problem po stosunku ze swoją dziewczyną pojawiają mi się na pensie a konkretnie na zoledziu i jego okolicach małe białe krostki nie swedza ani nie pieką a po paru dniach znikają. Co to może być? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2014 8:23 am Temat postu: |
|
|
To bardzo dziwne.. zazwyczaj takie problemy związane są zazwyczaj z jakimiś chorobami wenerycznymi. Wypadało byści się obydwoje przebadali z dziewczyną bo nie wiadomo z czego to może wynikać, jednak być może są to kłykciny kończyste (chociaż nie wiem, jak to dokładnie wygląda) trudno o grzybicę, bo ta by nie znikała. To prowadzi do tego, że jedno z was może być nosicielem jakiegoś wirusa. Dlatego nie pozostaje nic innego jak odpowiednie badania i wizyta u specjalisty, szkoda problem bagatelizować bo mogą pojawić się jeszcze jakieś dodatkowe problemy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bognawarszawa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2014 12:51 pm Temat postu: |
|
|
A może to są otarcia?
Jeśli nie boli i nie piecze, a twojej dziewczyny też nic nie boli,nie swędzi, nie piecze, to jest małe prawdopodobieństwo, że to choroba weneryczna. Odnosząc się do poprzedniej wypowiedzi: na pewno nie są to kłykciny kończyste, pasta, jesli nie wiesz, jak coś wygląda, to nie diagnozuj tego! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|