Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zmartwiony
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:10 pm Temat postu: biale pryszcze na czlonku... co mam robic... |
|
|
Nie jestem mlodym uzytkownikiem neostrady... nie robie sobie jaj... jesli taki temat juz byl to prosze nakierowanie mnie na niego i zablokowanie tego... nie chodzi o biale pryszcze o jakie kazdy pyta...
zaczne od poczatku...
wspolzyje z ze swoja dziewczyna od kolo roku... od okolo 2 tyg zaczela brac tabletki wiec zaczelismy wspolzyc bez prezerwatywy... mam 100% pewnosc ze bylem jej pierwszym chlopakiem... i wiem ze jedynym... sprawa zaczela sie pare dni temu kiedy pierwszy raz kochalismy sie bez prezerwatywy... dodam tez ze bylo to popoludniu a kapalem sie dopiero nastepnego dnia rano... moze to przez niedostateczna higiene (oby)! A wiec... 4 dni temu cos mnie zaswedzialo... oczywiscie to zbagatelizowalem... ale 3 dni temu sikajac odciagnelem napletek i sie przestraszylem... na zoladziu i tej skorze co jest wewnatrz mialem okolo 40 "pryszczy" takie biale ochydne odstajace troszke... odrazu poszedlem sie kapac i wybadac co jest... pocierajac je delikatnie to cos biale schodzilo a pod tym byla ranka czerwona... minely 3 dni a ranki dalej sa... staram sie myc okolo 4 razy dziennie... dodam tez ze na poczatku samym byly problemy z wlozeniem bo bylo bardzo sucho i troszke obtarlem czlonka w jednym miejscu... nie mam pojecia co to jest? co sie stalo? to moze byc wina mojej dziewczyny? do kogo sie zglosic wrazie czego? dodam tez ze oboje jestesmy bardzo higieniczni wiec nie wiem o co chodzi... prosze o pomoc bo nie wiem co robic... teraz te ranki jakby troszke zmalaly ale co dalej?
bardzo prosze o pomoc bo strasznie sie denerwuje... nie mowiac o mojej 2 polowce... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:18 pm Temat postu: |
|
|
wygląda to z twojego opisu jak potówki - białe krostki ktore po przetarciu pękaja i pozostaje slad jak po wyciśnięciu pryszcza.
np. u małych dzieci usuwa je sie przemywajac 70 % spirytusem - lekko przemyc wacikiem - jednak ne wiem czy można to i tutaj zastosowąć
a przyczyna powstania - przegżanie.
ale może niech wypowie sie fachowiec - to tylko moje przypuszczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiony
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
troszke mnie uspokoilas... czlowiek teraz sie tyle nacierki... juz mam dziwne mysli nawet jak ide do toalety... a wypowiadaja sie tu specjalisci?
aha te pryszcze z ropa czy czymstam byly dosc duze tzn mialy po 1-2 mm srednicy...
Ostatnio zmieniony przez zmartwiony dnia Pią Paź 06, 2006 11:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:28 pm Temat postu: |
|
|
zapewne - sa tu osoby powiazane z danymi profesjami.
Powiedz mi czy jest możliwość abyś sie przegrzewał ostatnio?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiony
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:31 pm Temat postu: |
|
|
agusia39 napisał: | Powiedz mi czy jest możliwość abyś sie przegrzewał ostatnio?? |
no od 5 dni jestem chory na grype... biore antybiotyk... polopiryna na noc... goraczka... droga Agnieszko myslisz ze to moglo spowodowac to cos? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:34 pm Temat postu: |
|
|
sądze ze to może byc przyczyna tego kłopotu - zapewne jesteś przegrzany a jeszcze gorączka.
Poczekaj do końca choroby i wtedy dokładnie sie przyjżyj problemowi - sadze ze jak dojdziesz do siebie to wszystko powróci do normy
w innym przypadku najlepiej zwrocić sie do lekaża
życze zdrówka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiony
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:36 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje lub nie dziekuje bo juz sam nie wiem co odpowiedziec
a jakiego lekarza? napewno nie pojde do rodzinnego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:38 pm Temat postu: |
|
|
sadze ze do urologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zmartwiony
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:40 pm Temat postu: |
|
|
agusia39 mocno wierze w to ze masz racje i ze to nic powaznego...
dziekuje slicznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 11:42 pm Temat postu: |
|
|