Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
perun
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 11:50 am Temat postu: Biały nalot pod napletkiem |
|
|
Witam.
Odkąd pamiętam, na obrzeżach żołądzi zawsze miałem delitatne, małe grudki. Nigdy nie zwracałem na nie specjalnej uwagi ponieważ tak jak mówię były tam odkąd pamiętam. Jednak ostatnimi czasy zaczęłem czytać trochę o grzybicy i zwróciłem na nie większą uwagę. I właściwie teraz zastanawiam się, czy to jest jeden z objawów grzybicy czy to tzw grudki perliste prącia, które wyglądają podobnie.
Bardzo proszę o pomoc. [/img]
P.S. Gdyby istniała tutaj możliwość zamieszczania zdjęć ułatwiłoby to może trochę wyjaśnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Macalsca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 11:54 am Temat postu: |
|
|
Białe grudki, hmm.. białe grudki to objawy co najmniej trzech chorób miejsc intymnych jakie znam, więc trudno będzie jednoznacznie odpowiedzieć... to zdjecie by pomogło, wstaw je na jakąś strone gdzie można dodawać zdjecia np; fotosik, być może to ułatwi sprawe. Nie mniej jednak sądzę że i tak powinno to skończyć się wizytą u seksuologa, który zbada Cię i powie, co i jak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perun
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie macalsciej coś się w temacie pomieszało z tym seksuologiem... Co do twojego problemu, sądzę na 85% że są to perliste grudki prącia. Jeżeli to na pewno są to grudki to nie wymagają one leczenia. To tylko taki defekt skóry. W sumie mówisz, że masz je od bardzo dawna, prawda? Grzybica wygląda nieco inaczej, te grudki u grzybicy przypominają raczej takie płatki osadzone na penisie. Mniej więcej oczywiście. Co do twojego problemu są zabiegi, które usuwają te grudki ale to wszystko jest prowadzone tylko w celach kosmetycznych Na wiki jest krótka informacja na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|