Forum medyczne
-> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
malwa15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 12:04 am Temat postu: Biegunka po nabiale
hej wam mam problem jakis czas temu po serkach homogenizowanych miałam silna biegunka strasznie mnie bolał brzuch przestałam jesc serki to było ok...lecz wczoraj wypiłam ciepłe mleko i znowu bule w dole brzucha i biegunka lecz długo nie trwała...ciagle chce mi sie jesc od paru tygodni mam bole w dolnej czesci brzucha co mi jest?? a takze czeto chodze do łazienki
Powrót do góry
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 12:08 am Temat postu:
nietolerancja laktozy może? _________________
Powrót do góry
Pawlo
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 1:50 pm Temat postu:
Możliwe że nietolerancja laktozy, albo złe łączenie artykułów spożywczych, np. mleko najlepiej pić samo i nie łączyć z niczym
Powrót do góry
Snejpi
hej wam mam problem jakis czas temu po serkach homogenizowanych miałam silna biegunka strasznie mnie bolał brzuch przestałam jesc serki to było ok...lecz wczoraj wypiłam ciepłe mleko i znowu bule w dole brzucha i biegunka lecz długo nie trwała...ciagle chce mi sie jesc od paru tygodni mam bole w dolnej czesci brzucha co mi jest?? a takze czeto chodze do łazienki
nietolerancja laktozy musisz brac suplement z laktaza enzymem trawiacym laktoze
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1