Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 8:21 pm Temat postu:
tak, luźny stolec a biegunka to jest różnica ;] _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Powrót do góry
anioos
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 10:24 am Temat postu: Wymioty a podwójna tabletka
Witam,
wczoraj o 22.30 wzięłam 10 tabletke z opakowania a 1,5h później wymiotowałam. Jednak po wymiotach wzięłąm dodatkową tabletke z opakowania zapasowego. Czy działanie antykoncepcyjne zostanie w takiej sytuacji zachowane? Czy powinnam stosować dodatkwoe zabezpieczenie?
Stosuje tabletki Cilest.
Przyłączyłam do pokrewnego.
Zapoznaj się z REGULAMINEM. / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:06 am Temat postu:
Zabezpieczenie powinno zostać zachowane, ale dla pewności dobrze jest stosować dodatkowe zabezpieczenie przez ok 7 dni. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
69karolcia69
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Kwi 29, 2013 11:52 am Temat postu:
Witam. Czy 2 luźne stolce 1 taki luźniejszy a 2 bardziej wodnisty oddane jeden po 2 godzinach drugi prawie 5 godzinach od przyjęcia tabletki antykoncepcyjnej Cilest osłabiły działanie tabletek?? i jeszcze chciałam zapytać jeżeli te 2 luźne stolce miałyby wpływ na skuteczność tabletek anty to co muszę w tym przypadku zrobić jeżeli to było przy 15 tabletce?? tak żeby moje zabezpieczenie wróciło w pełni?? I jeszcze jedno pytanie jeżeli po wzięciu tabletki jednorazowo wystąpi "rzadki" w miarę normalny stolec to wtedy antykoncepcja jest zachowana??
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3