Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z pituszką to możliwe że błona mogła niezostać do końca przebita bo jest ona bardzo elastyczna i różnie to z nią jest sa przypadki kobiet które mają grubą błone i ciężko ją przerwać i jest rozrywana dopiero przy porodzie. Przejdz się do gina napewno wyjaśni ci oco kaman _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
IvaSter
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:32 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez IvaSter dnia Sro Sie 20, 2008 8:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 11:38 am Temat postu: |
|
|
Gdy błona zostaje przebita pojawia się lekkie krwawienie. Błona jest bardzo elastyczna i wbrew pozorom nie jest aż taka łatwa do rozerwania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
slodka2
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 3:49 pm Temat postu: |
|
|
A to możliwe , że błona została przerwana, a nie bylo krwawienia(a może nie pamiętam) tylko ból, który utrzymywał sie przez jakiś czas po stosunku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
możliwe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BoczaS
|
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Twój partner mógł błonę tylko naruszyć a nie ją przerwać jak wspomniał Zibi jest ona elastyczna i nie łatwa do przerwania. W niektórych przypadkach nie ma krwawienia po pierwszym stosunku z mężczyzną ponieważ błona mogła zostać zerwana lub naruszona w wieku nastoletnim w przypadku masturbacji (wibrator etc.)
Niektóre błony dziewicze nie są silnie ukrwione i krwawienie jest małe lub zerowe w przypadku mocno ukrwionej błony krwawienie trwa przez dłuższy czas.
Pozdrawiam. Bocza$ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
th00mass
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 11:05 am Temat postu: |
|
|
witam, chcialbym sie dowiedziec od was kobiety kilku rzeczy zwiazanych z moja kobieta.. chodzi dokladnie o to ze 1.05 sie kochalismy bol jaki jej sprawialem byl przeogromny.. bardzo ja bolalo.. ogolnie Ginekolog jej powiedziala ze ma gruba blone i ze nalezy ja naciac bo podczas stosunku bedzie ostro krwawic.. nie posluchala i chcial to zrobic.. zrobilismy.. bardzo ja to bolalo stosunku nie dokonczylismy (bo doszedlem ja) ale ona co chwile mnie odpychala przez ten bol.. po tym wszysktim na prezerwatywie zobaczylem duza ilosc krwi.. z niej troszke krwi ubylo..czy to oznacza ze ta gruba blone przebilem ? drugie pytanie.. po tych 2 dniach ona podczas chodzenia potrafi ze sluzem w formie (takich glutkow) wydalic sluzu troszke z krwia.. czy to normalne ?? i czy przy nastepnych stosunkach bedzie takze krwawienie ? dziekuje bardzo z gory za powazne odpowiedzi..
milego dnia zycze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 11:14 am Temat postu: |
|
|
wg mnie albo naruszyłes ta błone albo ja przebiłes. krwawienie to normlana sprawa.
musisz wstrzymac sie z sexem minimum 2tyg az wszystko sie zagoi . o ile wogole doszlo do przebicia..
swoaj droga skoro lekarz pwiedzial ze trzeba naciac to dlaczego ona odmawia? chce skonac z bolu? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|