Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Błona się zrosła?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krzysiek6131

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 13, 2011 9:52 pm    Temat postu: Błona się zrosła? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie:) Przejdę odrazu do pytania mianowicie moja obecna dziewczyna powiedziala mi ze miala swoj pierwszy raz w tamtym roku i od tego czasu nie uprawiala seksu i dzisiaj pieszcząc ją palcami wyczułem jakieś 5-6cm od wejścia do pochwy coś w rodzaju blony. Dotykając ją moją dziewczynę to bolalo. Bez problemu wchodzą 2 palce do jej pochwy. I tu moje pytanie czy błona mogła się zrosnąć?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 9:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byc moze nie została do konca przerwana Smile

inf. z neta:
Czy błona dziewicza może się zrosnąć po długim okresie seksualnej abstynencji?

Pewnie nie raz zdarzyło ci się słyszeć żartobliwe komentarze na ten temat, ale nie mają one nic wspólnego z prawdą. Raz przerwana błona samoistnie się nie zrośnie, ale co warto wiedzieć – błona całkowicie znika dopiero w momencie porodu. Wcześniej jest tylko naruszona.

wiec jak sam widzisz nie ma czegos takiego jak ponowne zrośnięcie.

Powrót do góry
simian raticus
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Wrz 16, 2011 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapewne mocną błonę ma . . .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1