Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cetiax
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:09 am Temat postu: Ból brzucha pod lewym żebrem |
|
|
Witam, od dłuższego czasu mam dolegliwości z brzuchem... Poprostu nie wiem co mi jest, wydaje mi się, że jestem chudszy niż bylem.. Niedawno - teraz, wziołem no-spe i zjadłem zupę, troche się polepszyło. Nie raz, mnie coś boli pod lewym żebrem, tak jakby niedokrwienie. Brzuch mnie boli w takich kwartałach.
Poniedzialek, Wtorek - nie
Sroda, Czwartek - tak
Piatek - nie
Sobota - tak
etc. to jest tylko przykład, prosze dajcie mi jakas rade, jakie leki mam brac, albo cos... Mam 15 lat.
@edit
Dodam, że jak siedze przy komputerze zgarbiony, nie odczuwam aż tak bólu.
----edit by emilka----
jeśli mozesz, nie pisz w nazwie tematów zwrotów: prosze pomóżcie, pomocy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:04 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że zanim sięgniesz po jakies leki, to powinieneś zrobić morfologie i usg jamy brzusznej lub po prostu na początek wybrać się do gastrologa. bo może to być np. powiększona śledziona lub jelito grube... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Emilką.
A czasami paskudne objawy daje tasiemczyca, albo lamblie. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cetiax
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Dajmy na to, ze mam powiekszona sledzione. I co teraz? Jakaś operacja? Zabieg? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 1:24 pm Temat postu: |
|
|
takie forum moze tylko podsunąć Ci pomysły... mzoesz mieć np. bakterie w brzuszku... moze to być wszytsko... trzeba się wybrać do lekarza na początek dostaniesz pewnie jakies tabletki na wysuszenie bakterii albo na zmniejszenie jakiegos organu pozniej pewniebedzie trzeba kombinować jesli to nie da efektu ale im szybciej wybierzesz się do lekarza tym lepiej dla Ciebie! masz młody organizm to nie powinno być problemówz walką z jakims schorzeniem... zdrówka życze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|