Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
keeeeeeem
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 19, 2009 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mam 21 lat, nadwage, waze okolo 110 kg wzrost 193 cm.
Wczoraj rano przed wyjsciem do pracy zjadlem 2 kanapki po ktorych dopadl mnie dziwny bol brzucha, bolalo mnie caly dzien.. myslalem ze przejdzie i nie przeszlo. poszedlem do apteki, pani w aptece doradzila mi nospe, zjadlem juz 4 tabsy i nie pomoglo, wszamalem rowniez kilka tabletek espumisanu i dalej odczowam bol.
dokladnie boli mnie na wysokosci pępka po lewej stronie ok 15-20 cm od pepka
co to moze byc? przejdzie czy isc do lekarza?
Dodano po 1 minutach:
dodatkowo dodam ze bol jest mniej odczuwalny na wydechu, kiedy lapie gleboki oddech bol sie nasila |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marti111111
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 7:33 pm Temat postu: Idź |
|
|
Powinieneś iść do lekarza . Nie zwlekaj z bólem , może być to coś poważnego , nie męcz się . Może doznajesz jakiś skurczy podczas wydechu ? Jak na to nie spojrzeć lekarz jest najlepszym rozwiązaniem .. Życzę powodzenia !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arlet
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 11:52 pm Temat postu: |
|
|
warto pojsc do lekarza i sie przebadac czy to nie jest cos powaznego. jednak jak znowu cie zlapie mozesz wziasc cos rozkurczowego, jak buscopan. pomaga tez wlasnie jak sie za szybko i za duzo zje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dawid18
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Przedewszystkim idź do lekarza. Mnie całkiem niedawno złapały też dziwne bóle i trwały kilka dni. Na tym właśnie forum polecono mi Buscopan i mi osobiście pomógł. Możesz spróbować napewno ci nie zaszkodzi, a jeśli ból jest na podłożu skurczowym to napewno ci pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|