Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
viktor
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 1:10 pm Temat postu: ból brzucha |
|
|
Mam pytanie. Miesicac temu spotkalem sie z dziewczyna, mielismy sie kochac ale skonczylo sie tylko na penetracji palcami, dodam ze bylo to dzien po miesiaczce. Wczesniej w ten sam dzien sie onanizowalem, umylem rece, ale po jakims czasie kilka kropel wylecialo i moze przypadkiem jakas czesc nasienia naniosla mi sie na reke, a po 3 godz sie z nia spotkalem i boje sie ze wczasie penetracji palcami moglo zostac troche plemnikow na mojej rece. Czy w taki sposob, przez penetracje moze dojsc do zaplodnienia? Wczoraj czyli dokladnie po miesiacu skarzyla sie o bol w tamtych miejscach i mowila ze to troche inny bol. Nie wiem moze to zwykly bol przedmiesiaczkowy. Pomozcie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Mozliwosc zajscia w ciaze w takim przypadku jest rozna zeru. Na pewno przyczyna bolu jest zupelnie inna. Jesli bol nie przejdzie radze wybrac sie do ginekologa. Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
viktor
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
napewno ? jestes pewna na 100% ?? bo tak sie boje! jej znajomi mowili ze moze jej jajniki zawialo. Boje sie ze moze mialem na ręku jakies znikome ilosci nasiena. To bylo od razu po miesiaczce i zwykla penetracja palcami, a jednak sie boje. Napewno bol w tamtych okolicach i to wlasnie kiedy ma miec okres nie nalezy do objawow? Prosze napiszcie wiecej postow! Pozdrawaim! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:18 pm Temat postu: |
|
|
Ciaza niemozliwa. Bol moze byc objawem zblizajacego okresu albo jakiegos ginekologicznego schorzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
viktor
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 10:16 am Temat postu: |
|
|
uffff no to mnie pocieszyliscie kamien z serca dzieki za pomoc!!! pozdrawiam :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|