Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból brzucha - wyrostek?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcin332

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam takie pytanie moja dziewczyne od 2 dni boli brzuch raz po prawej raz po lewej stronie myslalem ze to moze jest wyrostek ale wczoraj mi powiedziala ze gdy idzie oddac kal to leci jej woda a nie kal czy ktos moze wie co to jest? bo na zatrucie mi to nie wyglada nie ma wymiotow ani goraczki tylko bole brzucha raz pop prawej raz po lewej stronie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim skromnym zdaniem to coś z jelitami. Niech pójdzie do lekarza pierwszego kontaktu.
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim skromnym zdaniem to coś z jelitami. Niech pójdzie do lekarza pierwszego kontaktu.
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2