Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

bol czlonka przy wkladaniu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michal21

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:14 pm    Temat postu: bol czlonka przy wkladaniu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam duzy problem i prosze o jakas pomoc. Od niedawna zaczolem uprawiac sex bez prezerwatywy <pierwszy raz> i odczuwam bol przy wkladaniu czlonka bol po chwili mija ale jest za kazdym razem. W prezerwatywie nigdy tego bolu nie odczuwalem czy jest ze mna cos nie tak?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może partnerka jest "zbyt sucha" lub ty masz za mało wydzieliny ( śluzu )
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znaczy mozliwosci jest wiele.. począwszy od tych co pisze agusia a skonczywczy na tym że byc moze masz sklejke.. lub stulejke.. Za mało danych jak dla mnie by okreslic co to jest.. Smile np czy jak wkładasz do pochwy jest juz dosyc "wilgotno" lub czy jezeli sam sciągasz napletek tez masz bol?:>
Powrót do góry
michal21

PostWysłany: Czw Paź 26, 2006 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sciagam albo jak ona mi sciaga to nie boli tylko jak wkladam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1