margolcia663
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 8:22 pm Temat postu: Ból głowy i promieniujący ból kręgosłupa i mięsni, co jest?? |
|
|
Witam serdecznie,
Szukam pomocy! Od 4 dni masakrycznie boli mnie głowa-ból pulsujacy przy wstawaniu, poruszaniu sie...Brałam ketonal ale to pomoc na chwilę..Nie wiem co robic po kilku dniach zauważylam ze bardzo cięzko mi się poruszac. Wykonując krok bardzo bolą mnie plecy, czasami czuje kłucie. Ledwo chodzę, wszystko mnie boli, dodam jeszcze że pojawia się gorączka i jest mi ogólnie zimno. Najgorszy jest ból głowy. Nie wiem czym to jest spowodowane, staram się domyslac ale chyba będzie konieczna wizyta u specjalisty bo prowadza aktywny tryb życia a te bóle niestety mnie unieruchamiają ok 3 miesiecy miałam mały wypadek i lekarz ortopeda zalecił mi noszenie kołnierza szyjnego przez 2 tyg ale nosiłam go tylko tydz i wyjechalam do pracy za granicę poniewaz mnie nic nie bolało. Najgorsze jest to że mam na myśli przeciązenie kręgosłupa i karku i teraz mam za to-skutki:(Podpowiedźcie czy to mozliwe???Proszę o odpowiedzi. DZiękuję z góry wszystkim za pomoc:)Pozdrawiam |
|