Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

ból głowy od 10

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
djhouse

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 10:12 pm    Temat postu: ból głowy od 10 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam ogromny problem Od 10 dni przezywam bóle głowy tym bardziej jak sie schylam. Również mam wrażenie ze jakbym słabiej widział... Jeśli to są zatoki to powiedzcie mi jak je leczyć jeśli nie to proszę o jakąś radę czy cos..
PS. Byłem u lekarza ale teraz takie kolejki i musiałem czekać ok 3 godzin na co nie mam czasu ponieważ mam duzo nauki i szkoła...
proszę o radę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam że to zatoki ale nie jestem lekarzem. Najbezpieczniej będzie brac polopiryne i ibuprom zatoki, który jest świetny. O ile nie masz przeciewwskazań do stosowania tego preparatu. (przeciwwskazania to p. cukrzyca)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wiesiu
Gość

PostWysłany: Pią Cze 09, 2006 3:59 pm    Temat postu: HWAGA??????????????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mojego brata syna tak bołała głowa i ine był u lekarza w poniedziłek pochowalismy go zkontatuj sie z lekarzem
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Cze 09, 2006 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A w ktorym miejscu boli Cie głowa? Zatoki bolą zwłaszcza rano.
A co było Twojego barat synowi, że tak umarł odrazu?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1