Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia07
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 11:42 pm Temat postu: Ból głowy, szyji i kręgosłupa. Proszę o pomoc! |
|
|
Witam!
Około 2 miesiące temu trafiłam do szpitala z mocnym bólem brzucha i nudnościami. Miałam robione badania ( morfologia, EKG, RTG klatki piersiowej, kał, mocz, USG) wszystkie wyszły prawidłowo. Następnie ( około miesiąca temu) zaczął pojawiać się mocny ból kręgosłupa, ale bolał coraz mniej więc to zignorowałam.Od około tygodnia męczą mnie bardzo mocne bóle głowy i szyji. Ból jest raczej tępy, lecz czasem też migrenowy. Do tego dochodzą bóle kości kończyn i bóle uszu ( tak jakbym była w wysokich górach) Bóle głowy pojawiły się gdy zaczełam robić badania alergiczne. Czy to może mieć związek z bólami głowy? Mam też objawy nerwicowe i cancerofobie.
Mam 16 lat, jestem normalnej wagi, uprawiam dużo sportów.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joles
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 5:02 pm Temat postu: |
|
|
kasia07 napisał: | Witam!
Około 2 miesiące temu trafiłam do szpitala z mocnym bólem brzucha i nudnościami. Miałam robione badania ( morfologia, EKG, RTG klatki piersiowej, kał, mocz, USG) wszystkie wyszły prawidłowo. Następnie ( około miesiąca temu) zaczął pojawiać się mocny ból kręgosłupa, ale bolał coraz mniej więc to zignorowałam.Od około tygodnia męczą mnie bardzo mocne bóle głowy i szyji. Ból jest raczej tępy, lecz czasem też migrenowy. Do tego dochodzą bóle kości kończyn i bóle uszu ( tak jakbym była w wysokich górach) Bóle głowy pojawiły się gdy zaczełam robić badania alergiczne. Czy to może mieć związek z bólami głowy? Mam też objawy nerwicowe i cancerofobie.
Mam 16 lat, jestem normalnej wagi, uprawiam dużo sportów.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź! |
Kasiu podobno tam znajdziesz szybką odpowiedz na Twoje pytania..
usuwam
Gosia85
Dodano po 50 minutach:
Czy w tym linku było coś zlego? że usunełaś Gosiu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 11:10 pm Temat postu: |
|
|
joles
usunęłam bo w regulaminie jasno pisze, że zabrania się zamieszczania linków stron www pochodzących spoza biomedical.
na przyszłość radzę zapoznawać się z regulaminem, który się akceptuje a nie tylko zaznaczać. albo czytać ze zrozumieniem.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
joles
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Gosia85 napisał: | joles
usunęłam bo w regulaminie jasno pisze, że zabrania się zamieszczania linków stron www pochodzących spoza biomedical.
na przyszłość radzę zapoznawać się z regulaminem, który się akceptuje a nie tylko zaznaczać. albo czytać ze zrozumieniem.
:| |
Dziekuje za informacje, teraz będe wiedziec. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krecikk
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu powinnas udac sie jak najszybciej do lekarza. A swoja drogą po co usuwacie lwiadomosci , jak ktos chce tu pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 2:18 pm Temat postu: |
|
|
krecikk
nie usuwamy wiadomości tylko linki do stron www pochodzących spoza biomedical.
przeczytaj regulamin - tam jest wyjaśnione wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|