Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Gru 24, 2011 3:23 pm Temat postu: Ból jądra.
Witam. Od paru dni doskwiera mi ból jądra. Zaczęlo sie jakos wieczorem czułem że cos lekko mnie boli w podbrzuszu ale byl to strasznie słaby ból i myslalem ze to od nogi czy cos. Na drugi dzien rowniez nie bolalo mocno. Trzeciego dnia bylem na silowni i podczas podciągania i opierania sie nogami o drabinki czułem ucisk w podbrzuszu po lewej stronie. I to wlasnie sie okazalo ze to od jądra promieniuje. Ten ból nie jest mocny , podczas siedzenia i leżenia nic mnie nie boli natomist podczas chodzenia czuje troche ból . Dodam ze gdy moszna zrobi się taka jakby ,,mała'' to wtedy jądra nie latają i mnie nie boli a gdy moszna jest normalna to jądra wtedy latają i mnie boli. Dodam ze mam 14 lat. Kał , mocz oraz gazy wydaje normalnie. Prosze o pomoc z góry dziękuje.
Powrót do góry
tyveri
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Czw Sty 10, 2013 10:49 am Temat postu:
Idź do lekarza na badania, albo sie spuść ręcznie, czy tam zamaczając w jakiejś z trzecz dziur! Słonine w kaloryfer i pojechali!
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Urologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1