FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
amelinka21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 1:55 pm Temat postu: ból jajnika promieniowanie do serca |
|
|
witam,
Od kilku miesiecy mam uciążliwy ból po lewej stronie brzucha i boli mnie tez lewy janik, nie wiem czy to nie jest promieniowanie od bolacego jajnika przy tym boli mnie tez cale podbrzusze ... z początku myslalam , ze owulacja jest przyczyna własnie tych objawów ( bolącego jajnika i podbrzusza ), ale teraz sama juz nie wiem... przez ten bol mam takie lekkie promieniowanie do serca , taki efekt ukłucia ;/ ...
Jak próbuje wydotykać co jest w środku to czuje coś w rodzaju mięsnia twarde i przemieszczające się , ale tylko mam to z lewej strony ... często mi wzdyma brzuch tak bardzo pęcznieje i robi się strasznie twarde pozniej mam taki rozszywający ból po całym brzuchu i pojawia się biegunką ;/ jeszcze mam takie takie twarde zgdubienie w ogolicach mostku którym moge przesuwac w góre i w doł, poza tym w okolice pepka mam strasznie twarde ... co mi jest ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 9:08 pm Temat postu: |
|
|
amelinka21marsz do lekarza!
jeśli jajnik boli Cię tak długo to nie ma na co czekać!
prawdopodobnie masz zapalenie jajnika- ale tak naprawdę zdiagnozować może Cię tylko lekarz. zbada Cię, może przeprowadzi USG i inne badania i zleci leki.
nie lekceważ takich objawów bo możesz doprowadzić do bezpłodności. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|