Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

ból jajników!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 05, 2006 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nie byłam po leki w aptece..a rozszyfrować pisma lekarza nie potrafię Very Happy

Ale to, że kobieta zażywa leki antykoncepcyjne, nie eliminuje jej całkowicie z ryzyka zachorowania na zapalenie przydatków.

U kobiet stosujących tabletki antykoncepcyjne po prostu występuje ta choroba rzadziej, ale nie można powiedzieć że nigdy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sandrusia1989

PostWysłany: Sob Sie 05, 2006 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak, ja mszusze isc do ginekologa zbadac sie .pozdrawiam
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemano wlasnie bylam u ginekologa tzn w piatek z moja doliglewoscia jajnika ginekolog dała mnie na badania USG jak narazie musze zapisac sie na termin no i przepisala mi lek a powiedz mi jaki tobie przepisal ginekolog lekarstwa chodzi mi o nazwe dokladnie????
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi przepisał "Distreptaza" na zapalenie, no i "Ketonal" na bóle.

A co Ci ginekolog powiedziała więcej?
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 7:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi tez przepisala distreptaza .powiedziala ze nie ma zadnych komplikacji z jajnikiem ale to sie okaze po badaniu usg buziaki pa
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Sob Paź 28, 2006 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Yalissea
Rozamwialysmy natemat bolu okolic jajnika i jestem juz po badaniach USG ktore nic nie wykazaly a bol nadal jest obecny ginekolog powiedziala ze musze sie udac d lekarza rodzinnego ale co to da jesli mnie boli w dole Sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam dziwny problem, jestem nadal jeszcze dziewica ale ostatnio moj facet wlazyl paluszki do srodka i niestety na drugi dzien zaczal mnie bolec jajnik... czy jest to normalne zjawisko na poczatku? troche sie martwie i troche mnie ten "bol" denerwuje :/

------edited by emilka-----
dobra. to tak: mała mi, Twój post całkowicie nie pasował do pieczenia po stosunku, zwłaszcza, że chodziło o spermę, więc wydzieliłam Twój problem i przyłączyłam do "bólów jajników". wiem, że to też nie jest do końca to, ale temat bardziej podobny niż poprzedni;)

Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no mysle ze ten bol to nie od paluszka Smile
moze owulacj asie zbliza albo okres Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie tu jest ten problem ze owulacja nie wchodzi w gre bo biore tabletki antykoncepcyjne (ze wzgledu na nieregularny okres), a w sumie jestem swiezo "okresie".. i wlasnie nie wiem Sad
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... to mozliwe ze to tabletki Smile
jezeli bardzo cie to niepokoi to do lekarza niech usg zrobi i przebada Wink
od paluszka to na pewno nie jest Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5