Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AnitaaxD
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2014 8:16 am Temat postu: Ból lydki po artroskopii, po usunieciu ACL. |
|
|
Witam,
16 kwietnia miałam artroskopie, usuneli mi ACL. W szpitalu nie miałam żadnych dolegliwości. Wyszłam ze szpitala 18. I na następny dzień zaczęła mi boleć łydka, a dokładniej tylna część. Boli tylko gdy noga jest w dole a gdy stoję też występuje takie dretwienie (mrowienie) i tak jakby zaczerwienia się. Gdy noga leży to boli tylko gdy dotknę. Skąd ten ból ?[/code] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2014 11:51 am Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem t bardzo częsta sytuacja, że pojawiają się bóle po usunięciu ACL. Ból może być promieniujący i dlatego pojawia się np: w łydce. Ekspertem w tym temacie nie jestem ale takie bóle mogą potrwać nawet do miesiąca, to efekt uboczny operacji. Radziłbym jednak skonsultować się z lekarzem i poinformować o tym, być może nie mam racji. zycze szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MoniczkaMonika
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2014 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Też jestem po artroskopii ponad rok, mam wszelkie dolegliwości z tego tytułu, różne powikłąnia, ale bólu łydki na szczęście nie. Nie mam pojęcia, dlaczego to masz i od czego.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olgaaa
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 3:01 pm Temat postu: |
|
|
A mówią lekarze, że artroskopia to zwykły, prosty, szybki zabieg a jednak tak wiele skutków ubocznych mająca :/ straszne.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek 1988
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2015 12:10 am Temat postu: |
|
|
Widać, że jednak każdy organizm jest inny. Niestety.... |