Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 9:54 pm Temat postu: |
|
|
problemowa moze złapałas jakas infekcje podczas stosunku?
kup sobie w aptece lacibios femina w saszetkach i podmywaj sie nimi przez pare dni. powinno ulzyc zanim pojdziesz do gin. no i o sexie zapomnij _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
problemowa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 11:25 am Temat postu: |
|
|
a moze byc tak przez to ze przez 8 godzin w pracy wypijam baaaaaardzo duzo kawy, i wyplukuje sobie magnez i przez to tak mnie boli swedzi itd? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 1:35 pm Temat postu: |
|
|
oj nie wydaje mi sie.
ja obstawiam infekcje,ale tylko gin Ci pomoc moze..ja przez monitor nie jestem w stanie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 3:41 pm Temat postu: |
|
|
problemowa nic Ci nie da dociekanie samej, czy trafianie nam w to co jest przyczyną tego problemu. najlepiej powie Ci lekarz, a że masz go za dobry szmat czasu w porównaniu do tego co czujesz, przeżywasz możesz tylko i wyłącznie złagodzić objawy, które odczuwasz, czyli to swędzenie. spróbuj kurację ziołową, podmywaj okolice intymne np nagietkiem czy rumiankiem. dobre jest też zastosowanie kuracji antybiotykowej Lactovaginalem, przywraca prawidłową florę bakteryjną, w aptece bez recepty, _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
problemowa
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 7:21 pm Temat postu: |
|
|
lactovaginal juz bralam i zle sie czuje po tych tabletkach cale narzady rodne mnie bola. Jeski chodzi o te tab. Dopochwowe. A rumianek dzisiaj sobie zaparze to zobacze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marikaz
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim powinnaś jak najszybciej do ginekologa się zdłosić, jak nie masz możliwości przyśpieszenia wizyty czy tam zapisu możesz skorzystać np z takiej strony jak ---ciach. emilka---, mnie jak kiedyś szczypało i bolało to tantum rosa używałam pomogło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 12:43 pm Temat postu: |
|
|
problemowa, jak pochwę masz nabrzmiałą i opuchniętą i bardzo drażliwą, to tak jak mówi wind lepiej doustne probiotyki jak lacibios femina brać, żeby już nic do środka nie aplikować. rumianek, kora dębu, nagietek - wszystkie te środki mogą być pomocne do podmywania. możesz jeszcze kupić clotrimazolum w kremie lub po prostu coś łagodzącego jak alantan. noś miękkie, bawełniane majtki i staraj się zachowywać dostęp powietrza do miejsc intymnych _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
problemowa
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 3:41 pm Temat postu: |
|
|
przemylam sie wczoraj rumiankiem , i troche lepiej jest. Bede sie podmywac przez kilka dni zeby byl jakis efekt |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marikaz
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 1:36 am Temat postu: |
|
|
moim skromnym zdaniem powinnaś tak czy inaczej zgłosić się do lekarza:) |