FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
themon81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 4:17 pm Temat postu: |
|
|
marcin napisał: | Oczywiście nie polecam masturbacji na dłuższą metę z innych przyczyn (bardziej psychologiczno-etycznych |
Idź sie leczyć do seksuologa.
Cytat: | A tak w ogole to najlepiej unikać pettingu i innych form niepełnego seksu. |
Niepełnego czy nieczystego??
Cytat: | Jeżeli jesteś nieletni, to poczekaj jeszcze kilka lat na prawdziwy, dojrzały seks. |
Nieletni nie znaczy niedojżały.
Brednie.
Dogadaj sie z dziewczyną żeby nie ściskała jąder za mocno bo obawiasz sie o swoją płodność. I nie słuchaj Marcina bo peting i masturbacja jest wskazana. Jak będziesz wstrzymywać sie to ci prostata spuchnie i dostaniesz raka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Znawczyni Gość
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 5:15 pm Temat postu: Re: Ból nasieniowodów |
|
|
MJ napisał: | Po igraszkach seksualnych z kobietą, zdażył się mały wypadek, zaczęły mnie boleć jądra, oraz nasieniowody, wszystko w tych okolicach jakoś mi się powiększyło i odczuwam ból, nasieniowody stały się jakieś napuchnięte, da się zauważyć tak jak by mi wyrosły jakieś 2 dodatkowe kulki, bardzo prosze o pomoc co mi mogło się stać, i co mam z tym zrobić |
Przeczytajcie panowie marcin i Jah uważnie co pisze autor, więc z jakich to przyczyn na kazdym z nasieniowodów powstała kulka. Takie kulki wyrastaję na nasieniowodzie w miejscu jego zaciśnięcia gdzie powstało pęknięcie w przewodzie i następuje zrost. Taki bezkrwawy zabieg wykonuje się młodym buchajkom aby były spokojniejsze. Jest to poprostu sterylizacja.
Znawczyni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Owszem , ale ja starałem się poprostu pocieszyć ;]
Nie zawsze musi to być taka kulka o której mówisz , może to porprostu niedokładnie rozpoznany wyprysk skórny w tymże miejscu.
Nie zawieszajmy czarnych chmur nad głową Kolegi, chociaż wygląda na to że mamy tutaj niezłą burzę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|