Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aedd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 8:56 pm Temat postu: Ból piersi w I fazie cyklu |
|
|
Witam
mam nadzieje, ze któraś dziewczyna mi pomoże
Otóż miałam w tym miesiącu miesiączke, temp. mierzę od ponad roku i z 36.8 spadła mi do 36.5 i dostalam okres. (tutaj mój wykres:
Problem jest taki, że nie przeszedł mi ból piersi. Nie są spuchnięte, ale nadal mnie bolą pod spodem jak i z boku (przy zdjeciu stanika - armegedon)
Dodam, że lecze się na niedoczynność tarczycy, biore od 16 d.c. lutenyl, schudłam w trakcie miesiączki 3 kg i może mało istotne, używam kremu do ujędrnienia piersi (ale na opakowaniu napisane, ze nie ingeruje w gospodarke hormonalną)
Mam pytanie, od czego to może byc? Ciązem odrzucam raczej, spadła mi temp, okres wyglądał w miare normalnie (dośc płynny, były skrzepy). Chociaz i tak sobie wmawiam, ze to na pewno ciąza, bo bolą mnie piersi... a to pierwszy raz taka sytuacja, zawsze po okresie mi przechodziło... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Może to być reakcja alergiczna na krem. Przestań go stosować. Jak ból nie przejdzie po kilku dniach idź do ginekologa żeby Cie zbadał. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunia93-16
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 6:45 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze to nie na temat ale nie widze żadnego odpowiedniego tematu. wczoraj kochałam sie z moim narzeczonym i ja doszłam 4 razy a on 3 taka zabawa w ciagy chyba 2 godzin:) wczoraj było świetnie ale na wieczór zaczął mnie brzuch w dole bolec dzisiaj też mnie boli i mojego skarba tez i co mam z tym zrobić?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 6:53 pm Temat postu: |
|
|
niunia93-16, być może podczas tego miałaś pełny pęcherz albo było, że tak powiem "za ostro" i stąd ten ból brzucha, ja też tak nie raz miałam . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunia93-16
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 7:42 pm Temat postu: |
|
|
miałam tu masz racje a u niego z tego samego powodu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 8:32 pm Temat postu: |
|
|
niunia93-16, raczej nie, u partnera to jest chyba inaczej .. może być spowodowane złą pozycją lub właśnie jeśli jest zbyt ostro i gwałtownie . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:52 pm Temat postu: |
|
|
dobrze ze nie dostałas plamien! . pamietaj ze nie jestes dmuchana lala tylko zywa istota i taki ostry sex nie wrozy nic dobrego. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|