Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

bol plecow i kregoslupa!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Biker

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wielkie dzieki za te wszystkie rady, a tak czy to da si ewyleczyc jak problem z dyskiem i czy bede mial jaaks operacje skoro bedzie cos z kregoslupem nie tak?? jestem w ruchu przestalem jezdzic teraz tylko chodze na spacery i to niezadlugi ezeby niebolalo (gdyby nie moja dziewczyna podejkzewam ze bym do tej pory jezdzil i bylo by gorzej) jak najszybciej wybieram sie do lekarza w celu badania jeszcze raz wielie dzieki Smile pozdrawiam Very Happy

P.S. trudfno bylo si eoderwac od takeigo sportu to dziala jak narkotyk im dluzej jezdze tym bardziej mni eciagnie i im wiecej gleb zalicze tym bardziej ciagnie aby jezdzic jeszcze lepiej naprawde potrafi zniszczyc czlowieka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Amanita Muscaria
Gość

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Operacja to ostateczność- najprawdopodobniej nie jest tak źle i dostaniesz skierowanie na rehabilitację. Dopiero gdyby okazało się, że nic on a nie dała, a są wskazania do leczenia operacyjnego, wtedy idziesz na stół. Ale tutaj też jest pare opcji, między innymi tzw. metody małoinwazyjne.
Powrót do góry
Wujek Przyjaźń
Gość

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokłądnie ! Ja też uważam ze łoperaca to ostaetcznosc ! Jednak najpierw sprobuj plywac ! albo np isc na masaz lubprady djadynamiczne lub interferencyjne jesli chcesz i 3maj sie, czlowieku !
Powrót do góry
AGRESOR
Gość

PostWysłany: Pon Lip 17, 2006 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- edit by Paweł:
Treść postu usunięta, z powodów wulgarności i obrażania innych, jeden post tegoż że autora został już usunięty, kolejnym krokiem w wegzekwowaniu kultury będzie ban na IP.
Powrót do góry
Zaba
Gość

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 5:51 pm    Temat postu: Staawyy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Majster.. Nie cykaj, Ja tez jezdzilem na rowerze .. Przewaznie jakies dirty i wypady do Krynicy na DH traskę.. Mam 17 lat i bolą Mnie wszystkie stawy, Dualowka słuzy do przejazdu na miasto i spowrotem .. Ktoś to wszystko zle zaprojektował.. Niby bol ma sens, ale bardziej boli Mnie to, że nie wszzystkich boli .. 17 lat - nie mogę już biegać.. Ledwo chodzę.. Nie wierzę już w nic .. Pozdro z Kolbuszowej, nie daleko od Ciebie Wink gg: 3861945
Powrót do góry
Satan Sulejman
Gość

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ważne- cierpię na silne bóle kręgosłupa i lekarz całkowicie zakazał mi jakiejkolwiek jazdy na rowerze, gdyż wstrząsy spowodowane nierównościami naszych dróg powodują wstrzasy i, jak to ujął lekarz, obijanie się kregów o siebie. Jak groźne mogą być długofalowe efekty jazdy mimo schorzenia kregosłupa nie trzeba dodawać.

Wiec Ty tez niestety musisz o tym zapomnieć...przynajmniej na razie. Tylko basen pozostaje, przykro mi.
Powrót do góry
dcceeee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 18, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 16 lat . tez boli mnie kregoslup poszlam do lekarza dostalam leki i przeszlo. pozniej poszlam do bioenergoterapeuty i juz jest 100% ok ! nie polacem brac zastrzykow z tego co mi wiem to pomoaga na chwile i tylko tlumi bol
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2