Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fikus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 12:44 pm Temat postu: ból pod prawym żebrem? |
|
|
czym może być spowodowany?? ostatnio miałam robione badania i wszystko wyszło w porządku, a teraz ten ból, który nie jest ostry ale jest... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Moze to byc nerwoból, może to być wątroba, a może to i być wyrostek robaczkowy (ja tak miałam dosyć nietypowo bo mocno promieniował). Zależy z której strony Cie to boli _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fikus
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 12:49 pm Temat postu: |
|
|
wyrostek odpada bo już go nie posiadam boli tak jakby we wcięciu talii tuż pod samym prawym żebrem. Zaczęło już wczoraj, nie dokucza jakoś strasznie ale jednak. Jeszcze zastanawiałam się czy to nie od alkoholu, gdyż ból pojawił sie rano po imprezie, a muszę przyznać że trochę przesadziłam ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 1:01 pm Temat postu: |
|
|
To obstawiam wątrobę po imprezce, jeśli przesadziłaś z alkoholem jak sama piszesz to całkiem możliwe że wątróbka się zbuntowała.
fikus jest dziewczyną, więc zmieniłam na "przesadziłAś", "samA" ;] emilka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fikus
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 5:07 pm Temat postu: |
|
|
też tak myślałam, dziękuję więc za odpowiedź i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Dodano po 3 godzinach 49 minutach:
a taki jakby ucisk dokładnie pod samym mostkiem, tzn nizej? dodam ze nie choruje na serce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że to też wątroba... Poczekaj moze pare dni jeśli ból nie zniknie idz do lekarza rodzinnego, może zleci jakieś dokładniejsze badania.
Ps. Przepraszam najmocniej za przekręcenie formy osobowej Wybacz:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fikus
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
nic nie szkodzi, w końcu taki mam nick, który niekoniecznie mówi że jestem dziewczyną |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaniepokojona11
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 12:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam, ja tez borykam sie z podobnym bolem juz od dluzszego czasu, z dobre pol roku. Dokladnie jest to bol z prawej strony plecow w miejscu gdzie koncza sie zebra. Bol nie jest strasznie silny, jest raczej tepy za to utrzymujacy sie caly czas, mocniej boli przy glebszym wdechu i po cwiczeniach. Dlatego zaniechalam cwiczen na basenie, ktore polecil mi lekarz, bo bardziej boli. Mialam juz robiony RTG kregoslupa, USG trzustki, watroby, pecherzyka, nerek i wszystko jest ok. I dalej nie wiem skad ten bol. Lekarz twierdzi ze to od miesni przykregowych, dlatego skierowal mnie na cwiczenia ale to nie pomoglo. czy ktos moze mi poradzic co to jest, albo jaka diagnostyke powinnam przejsc? Bede wdzieczna za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|