Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pinia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 9:28 am Temat postu: Ból przy pozycji tylniej |
|
|
Witam:)
Mam taki problem jak w temacie. W pozycjach, nazwijmy je nie-tylnich, wszystko jest okej. Jednak w pozcji tylniej cos mnie boli 'tam w srodku' (wybacznie niesprecywanie, ale nie wiem jak to nazwac i co mnie konkretnie boli).
Czym to moze byc spowodowane? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 11:48 am Temat postu: |
|
|
w pozycjach "tylnich" dochodzi do glebokiej penetraci i penis uderza w szyjke macicy... wiec moze to jest "ten" bol o ktorym piszesz a czy on jest taki bardzo dokuczliwy ze przerywacie, czy bardziej taki ktory mozna zniesc i nie trwa caly czas tylko wtedy jak penis jest gleboko?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 5:42 pm Temat postu: |
|
|
hm..... ja tez tak mam ze sie wyraze "na pieska" i tylko jak uderza od tyl pochwy _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 10:54 pm Temat postu: |
|
|
hmmm.... moze nie boli bardzo ale tak jakos mi z tym dziwnie i zmienilismy pozycje, po co robic cos co sprawia bol. Ale chyba macie, dziewczyny, racje to taki bol jakby czasem uderzenie o szyjke macicy.
A dlaczego niektore kobiety tak maja a niektore nie?! Majac to uczucie bedzie sie je mialo zawsze czy z czasem 'znika'? W sumie nie wspolzyjemy czesto i tez nie jakos od bardzo dawna (od stycznia) wiec to moze dlatego takze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
moze trzeba zadac inaczej pytanie.... dlaczego te dziweczyny odczuwaja bol podczas penetracji w tej pozycji?? bo nasi mezczyzni maja spore "sprzety" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Taco
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 2:33 am Temat postu: |
|
|
Hmmm... A mi się wydaje, że to może mieć związek z budową macicy. Ja wiem, że mam lekkie tyło, albo przodozgięcie macicy (nie pamiętam:/)... To może być przyczyną. Lekki ból odczuwam tylko przy tych pozycjach, przy których jestem odwrócona tyłem do partnera. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|