Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 2:41 pm Temat postu:
Leniwka12 napisał:
a mój chłopaka lubi we wszyskim dominowac!! taki diabełek z niego
moze niech troche uwaza co? bo uszkodzic jest bardzo łatwo...tylko potem Ty bedziesz cierpiała a nie on.. _________________
Powrót do góry
Leniwka12
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 8:38 pm Temat postu:
a czy z takie bardziej hard pieszczoty z sutkami mozę doprowadzic do jakies choroby czy czegos kolwiek?
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:46 pm Temat postu:
chyba nie.. przeciez w nie nie wali nie? . ale mozna troche delikatniej mi chodzilo o stosunki czy tez sa hardcorowe? i tam ( w srodku) to juz mozna uszkodzic.. _________________
Powrót do góry
Wiedziemka
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 8:31 pm Temat postu:
krótko po porodzie piersi musiałyby byc stymulowane silnie, ale teraz znów wróciłam do "starych" przyzwyczajeń - czyli delikatnie i z wyczuciem
Powrót do góry
Sabrina
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 4:55 am Temat postu: a czy karmienie dziecka ma z tym coś wspólnego?
Mam 5 miesięczną córeczke Emilke jest od początku karmiona piersią.Gdy mąż dotyka moich sutków dziwnie sie czuje, sprawia mi przyjemność dotyk męża ale są takie wrarzliwe że czasem az bolą czy karmienie ma wpływ na te sprawy
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Sprawy łóżkowe
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2