Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 9:39 pm Temat postu: ból uszu głowy gardła od dluzszego czasu
witam od dluzszego czasu jakies 2 tyg moze 3 boli mnie gardlo i uszy, nasila sie to ostatnio dzis np przy kazdym przelykaniu sliny boli mnie gardlo ucho raz na jakis czas kuje , boli przy dotyku albo gdy np. zdejmuje bluzke. czy to zwykle przeziebienie? nie udalam sie jeszcze do lekarza bo panicznie sie ich boje ale czy jest to nieuniknione? bol glowy nie jest codziennie ale da sie to odczuc..chociaz ostatnio coraz bardziej, z gory dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 9:48 pm Temat postu:
Na pewno nie jest to zwykłe przeziębienie. Co to dokładnie jest może stwierdzić tylko lekarz.
Ja nie czekałabym tyle czasu z wizytą u lekarza...
Masz podwyższoną temperaturę?jakieś inne dolegliwości? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
domi1500
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 9:49 pm Temat postu:
temperatury nie ma..innych dolegliwosci nie zauwazylam
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 9:51 pm Temat postu:
To leć do lekarza i to w miarę szybko...nie za bardzo można stwierdzić co to może dokładnie być, gdyż schorzeń dających takie objawy jest naprawdę bardzo dużo... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Laryngologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1