Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
k_sandra
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 11:51 pm Temat postu: bol w czasie orgazmu |
|
|
moj narzeczony odczuwa mocny bol u podstawy czaszki w momencie szczytowania. na poczatku myslalam, ze to moze nadwyrezony miesien i nagrzewalam i masowalam to miejsce ale nie pomoglo i bol nadal wracal. pytalam go czy przy innych czynnosciach tez go odczuwa ale zaprzeczyl. wykluczylismy wysilek fizyczny i niedrozne zatoki. nie wiem co mam robic, czy czasem nie zabrac go do lekarza na rezonans glowy, poradzcie. bede wdzieczna za wypowiedz lekarza i osob o podobnym problemie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 7:51 am Temat postu: |
|
|
Lekarzy jeszcze nie mamy na stanie (ale pracujemy nad tym )
A odpowiedz na twoje pytanie jest proste, ciśnienie w organiźmie zmnia sie podczas pobudzenia, ma to związek z tym że krew odpływa i szybko krąży przez członka (co sprawia że jest on duży i twardy).
Mi też to sie zdarza czasem, zarówno podczas stosunku jak i masturbacji.
Jeżeli ten problem będzie powtarzał sie dość często warto skonsultować to z lekarzem.
Mi sie to zdarza jedynie gdy podniecenie wydłuża sie (z moich obserwacji) dłużej niżeli 3 godziny.
Po prostu potrzebuje więcej odpoczynku między jednym a 2 razem.
W tedy ten ból sie nie pojawia, a jest on niestety okropny i środki przeciw bólowe nie pomagają. No tak bo to nie ból lecz efekt nierównomiernego ciśnienia w organiźmie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odpowiedz. Byc moze jest to skutek cisnienia ale bole pojawily sie dopiero miesiac temu i zdarzaja sie przy kazdym stosunku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|