Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
acer90
Wysłał podziekowań: 27 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Badania krwi w kierunku wątroby to tylko bilirubina.
Skolioza, źle się wyraziłem, chodziło mi o wysunięcie prawej łopatki bardziej do przodu, koryguje tą wadę jak mówiłem na siłowni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 10:14 pm Temat postu: |
|
|
acer90
Objaw może ale nie musi mieć wpływu na kręgosłup.(a tym samym na inne objawy)Bez badanie nie jestem w stanie ocenić.
ps.Wysłałem Ci wiadomość na pw. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
acer90
Wysłał podziekowań: 27 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem po usg, niestety pomyliłem się, i miałem skierowanie tylko na jamy brzusznej, bez jąder.
To wynik:
Wątroba niepowiększona o prawidłowej strukturze. Drogi żółciowe nieposzerzone, pęcherzyk żółciowy cienkościenny bez kamieni. Trzustka, śledziona, duże naczynia bez zmian. Nerki prawidłowej wielkości i budowy. Długość nerek: prawej 111mm, lewej 114mm. UKM-y nieposzerzone. Pęcherz moczowy dobrze wypełniony, kształtny, o zarysach gładkich. Gruczoł krokowy niepowiększony. Nie uwidoczniono zmian węzłowych i wolnego przepływu w jamie brzusznej.
Nie uwidoczniono cech przepuklin pachwinowych w rzucie obu kanałów pachwinowych.
Parę dni temu mnie bolało znowu w okolicy powrózka oraz jądra, dzisiaj ok, może mały dyskomfort czuje.
Jak wstrzymuje mocz dość długo, to jakby ten dyskomfort w prawym jądrze o okolicach się robił. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 6:44 pm Temat postu: |
|
|
wg usg nic Ci nie dolega.
jeśli nadal odczuwasz dyskomfort to albo nie wstrzymuj moczu albo idź ponownie do lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|