Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból w okolicy żeber.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
66sharon12

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 25, 2010 7:43 pm    Temat postu: Ból w okolicy żeber. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile mam nie całe 16 lat i raz na jakiś czas odczuwam ból po lewej stronie w okolicy żebra nachodzący na lewą pierś. Czasami też po prawej stronie. Ból trwa jakieś od pół godziny do więcej. Nie wiem co to może byćSad rodzice powiedzieli, że to zwykła kolka może być ale nie opisywałam im tego dokładnie. Czytałam na innych forach, że to może być trzustka lub neuralgia międzyżebrowa. Jeśli ktoś orientuje się w tej sprawie to proszę o pomoc Smile nie chce na razie udawać się do lekarza, bo zdarzyło mi się to dzisiaj dopiero może trzeci raz i nie wiem czy to coś poważnego czy drobnostka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ane

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten ból występuje podczas spoczynku,po prostu złapie Cię, nawet nie wiesz kiedy? Czy podczas wysiłku?
To może być trzustka,ale może też być to kolka(podczas wysiłku).Tak czy inaczej idź do lekarza trzeba ustalić przyczynę.Lekarz pewnie skieruję Cię na badania.
Powrót do góry
66sharon12

PostWysłany: Pią Mar 26, 2010 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie podczas spoczynku poprostu. Że sie tak wyraże ni z gruchy ni z pietruchy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1