FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
janwar1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 1:09 am Temat postu: Ból w potylicy podczas orgazmu |
|
|
Dzień dobry, nazywam się Janek i mam 17lat oraz pewien poważny problem... Ale może po kolei. W lutym dostałem w skroń z pięści, przewróciłem się na ulicę i odbiłem się od niej głową (była ośnieżona tzn. droga). Kilka tygodni później byłem na rezonansie z kontrastem - czysto. Wszystko było dobrze, przez całe wakacje... prawie... Jeździłem na rowerze nocami z mokrą (umytą) głową. Mam wrażliwe zatoki no i jak można się domyśleć - chorowałem przez to. Byłem u lekarza, on zalecił mi antybotyk, witaminy, leżenie w domu, ibuprom zatoki oraz rozgrzewanie zatok. Było prawie ok, tylko, że oprucz zatok miałem coś z odychaniem - półoddech, widocznie także od rowera. Nie mogłem spać nocami więc wietrzyłem w pokoju a zatoki marzły. Opamiętałem się i tego zaprzestałem no i poczułem się dobrze. Ale zaraz potem (następne dwa dni) byłem na dyskotekach - jak to wakacje. Zaczęła się szkoła. Przewiało mi zatoki ponownie. Byłem u lekarza a ona dał mi inny antybiotyk ale kazał chodzić do szkoły - to był błąd z jego strony bo zdrowiałem tylko w domowym ciepełku no ale nic... Chodziłem do szkoły i brałem antybiotyk - zero poprawy a nawet gorączka jescze doszła. Poszedłem do niego jeszcze raz i poprostiłem o zwolnienie ze szkoły - naprawdę było mi potrzene. Zgdzoił się i tydzień byłem w domu i się grzałem. Wszsytko fajnie pięknie przeszło ale... Mam bóle w potylicy. Takie dziwne... Jak siedzę bez ruchu, po mału ruszam głową, chodzę na palcach to wszstko jest ok ale jak mocniej zatrzęsę głową to coś mnie uciska, boli. To nie ciśnienie - mierzyłem i mam w normie. Byłem z dziewczyną w łóżku, dostawałem orgazmu a ból mi go odebrał - tak jest prawie za każdym razem... Pomyślałem, że to może wina partnerki/pozycji ale nie - przy masturbacji też tak mam. A co dziwne przy pompkach nie.
Co to może być? Może porozciągać się trochę - jestem prawie cały czas zgięty przy książkach.
Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość bo ten ból utrudnia mi życie :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 2:44 pm Temat postu: |
|
|
skoro boli to znaczy, że trzeba iść do lekarza.
powiedzieć o tych wszystkich objawach , dodać że ciśnienie ok.
albo to problem neurologiczny albo coś innego. tak czy inaczej lepiej przejść się do lekarza. może on na coś wpadnie lub zleci badania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|