Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iwunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 10:02 pm Temat postu: Ból w prawym podbrzuszu, nudności, wahania nastrojów |
|
|
od jakiegoś czasu mam dziwne objawy. moze ktos z was podpowie mi co to takiego moze byc. boli mnie podbrzusze oraz brzuch po prawej stronie jak wyrostek ale to raczej nie jest wyrostek. mam dziwny niezidentyfikowany dla mnie posmak w ustach. ginekolog w jajnikach nic niepokojacego nie ujrzal wiec to nie jajniki. w ciazy raczej tez nie jestem mimo zawrotow glowy i mdlosci a takze wahan nastrojow. okresy mam bardzo regularne. ja sama juz ze soba wytrzymac nie moge. kto cos wie niech da znac. pozdrawiam.
-----edited by emilka----
troszkę uściśliłam temat, żeby mniej więcej było wiadomo, o co chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 10:16 pm Temat postu: |
|
|
a na jakiej podstawie wykluczyłaś wyrostek i ciążę?
masz jakieś inne objawy? zaparcia, biegunki, ból przy oddawaniu moczu, upławy, czy dolegliwości nasilają się po jakimś posiłku czy na czczo, czy po wysiłku? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwunia
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:35 pm Temat postu: |
|
|
ciaze wykluczylam na podstawie wizyty u lekarza, wyrostek rowniez. zdarzaja mi sie zaparcia trwajace ok tygodnia po nich nastepuja wzdecia a nastepnie wszystko wraca do normy. po wysilku (a trenuje taniec brzucha) nie zaobserwowalam niczego niepokojacego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:49 pm Temat postu: |
|
|
a posiew kału robiłaś? masz jakiś nalot na języku? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwunia
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
na oba pytania odp, brzmi nie |