Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziaxd
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2014 5:11 pm Temat postu: Ból w żebrach |
|
|
Od tygodnia czuje straszny, obustronny ból w okolicach żeber. Głównie w żebrach ale czasami też pod lub nad. Ból z dnia na dzień się nasila, powoduje osłabienie oraz brak apetytu (jadłowstręt). Co to może być? Czy muszę iść do lekarza czy da się to wyleczyć domowymi sposobami czy to po prostu samo przejdzie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kartolister
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2014 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Dokladnie, te same objawy z tym, ze u mnie bol sie tak jakby nakreca od poludnia, najpierw go ignorowalem - teraz nie moge spac, wczesniej mialem cos podobnego lecz mniej silnego i trzymalo mnie przez tydzien, teraz mam dopiero pierwszy dzien bolu. Mam 19 lat Pierwszy raz mnie tak bolalo jakis miesiac temu. Jak probuje zasnac to strasznie boli mnie bark, ktory dokucza mi czesto przy roznych cwiczeniach z ciezarkami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nnn123
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2015 1:31 am Temat postu: |
|
|
Ból żeber - najczęściej dyskopatia.
Ból żeber i barku sugeruje możliwość guza w płucu - iść do lekarza i zrobić rtg klp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauluse
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2015 3:26 pm Temat postu: |
|
|
To może być zwyrodnienie kręgosłupa, przepłuklina, lub jakieś guzy. Trzeba zrobić rtg klatki piersiowej a także rezonans kręgosłupa. Udaj się do neurologa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2015 1:48 am Temat postu: |
|
|
To mnie ostatnio też boli już z 2 tyg. żebro po tym jak jeździłam na gokartach (tak dałam się namówić). Przypuszam ze to jakieś mocne naciągnięcie mięśnia który tam jest. Pierwszy raz coś takiego miałam że nie mogłam spać pewnego razu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Krysia098
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2015 8:15 am Temat postu: |
|
|
Koniecznie udaj się do lekarza, zwłaszcza, że bólowi już towarzyszy jadłowstręt. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|