Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fifcia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 5:35 pm Temat postu: |
|
|
U mnie bóle były już nieznośne.
Byłam na gastroskopii i wyszło że mam przepukline wślizgową żolądka do przełyku i żołądek kaskadowy
Wskazania to nie jesć za ciężko, nie jeść pare godzin przed spaniem,pokarm bardzo dokładnie przeżuwac na miazge jeść bardzo powoli jakbyś delektował się na maksa no i spać z wysoko uniesioną głową najlepiej na prawym boku no i zredukować troche mase ciała o ile jest taka potrzeba.Ja zrzuciłam 3 kg i naprawde odczuwam ulge
Stosuje się do tych wskazówek od miesiąca i faktycznie jest zdecydowana poprawa bolało mnie w nocy może z dwa razy ale to faktycznie po jakimś obżarstwie
Dawid18 ja na bóle podbrzusza brałam nospe forte od lekarza na recepte i pomagało ale każdy reaguje inaczej nie wiem jak Ci pomóc bo nie mam takiego problemu wiem jedno że sama łykałam garściami co popadło na moje bolesci żołądkowej a jedna wizyta u lekarza poprawiła mi samopoczucie i ujawniła przyczyne bólu więc Tobie również radze wizyte u doktorka jak nic Tobie nie pomaga
Pozdrówka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pufka
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Dawid18 napisał: | Ostatnio odczuwam straszne bule w okolicach podbrzusza, nie wiem co to jest nigdy tego nie miałem ale teraz trwa to od około 5 dni (raz się nasila a raz puszcza). Wziąłem no-spa bo to podobno jest na skurcze ale nie pomogło. Czy znacie coś silniejszego? Słyszałem od koleżanki że Buscopan jest dobry i pomógł jej na problemy kobiece, ale nie wiem czy na bóle męskie też pomoże, a nie chce się faszerować lekami które mogą mi nie pomóc tak jak Nospa. |
Buscopan jest ogólnie rozkurczający. Facetom również pomaga, nawet na ich stronie www są zdjęcia zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Jest też napisane, że jest dobry na skurcze ze stresu oraz skurcze jelit i ja szczerze mówiąc najczęściej do takich skurczy go używam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dawid18
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Pufko, kupiłem ten buscopan i pomogło mi. Bół rzeczywiście osłabł co znaczy że musiał być spowodowany jakimiś skurczami, mam nadzieje że takie bóle się więcej nie pojawią |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|