Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gryzkaogryzka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 21, 2019 5:25 pm Temat postu: bolące nogi po dłuższym siedzeniu |
|
|
Co zrobić gdy po kilku godzinach siedzenia zaczynają mnie mocno boleć nogi? Dużo ostatnio jeżdżę autem i jest to dla mnie coraz bardzej uciążlowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaffka
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2019 10:34 pm Temat postu: |
|
|
To niestety częsty problem, pewnie nie bardzo możesz robić przerwy w trasie?a to by był dobry pomysł. Możesz sobie tez kupić maxi3vena z ruszczykiem, pomoże na takie dolegliwości, wzmocni żyły i będzie łatwiej wysiedzieć w auci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lineska
|
Wysłany: Pią Sie 23, 2019 8:04 am Temat postu: |
|
|
super ze mi to poleciłaś, kupiłam to maxi3vena i biorę już od paru miesięcy, w koncu nogi mnie nie bolą jak muszę przysiąść dłużej nad czymś i nie ruszam się od biurka, zniknęła też opuchlizna, mojej sostrze też te tabletki poleciłam, bo u niej pojawiły się na ngach pajączki, też zadowolona z diałania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneluna
|
Wysłany: Pią Wrz 13, 2019 11:41 am Temat postu: |
|
|
Jak zaczęłam pracę siedzącą za biurkiem i do tego obcasy to zastosowałam profilaktykę, zaczęłam brać tabletki maxi3vena , które działają przeciwko żylakom i zwalczają obrzęk, ból nóg, koleżanki w pracy często narzekają, na szczęście mnie się to nie zdarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mczay
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2019 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Pracuję jako przedstawiciel handlowy i za kółkiem spędzam jakieś 6 godzin dziennie. Podobnie u mnie było z bólem i puchnięciem kostek. Wieczorami to ciężko było z tego auta wyjść. Przede wszystkim zapisz się do lekarza a w drugiej kolejności zamów sobie podkolanówki uciskowe. Ja noszę takie https://venoflex.pl/produkt/podkolanowki-meskie-fast-air/ i naprawdę pomagają. Mają technologię ułatwiającą zakładanie, wyglądają dobrze na nodze, nie zsuwają się. Mimo prań licznych ciągle spełniają swoje funkcje i nie są zniszczone. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rozan
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2019 6:48 am Temat postu: Re: bolące nogi po dłuższym siedzeniu |
|
|
gryzkaogryzka napisał: | Co zrobić gdy po kilku godzinach siedzenia zaczynają mnie mocno boleć nogi? Dużo ostatnio jeżdżę autem i jest to dla mnie coraz bardzej uciążlowe |
Proszę wiecej odpoczywac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|