Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 5:09 pm Temat postu: Bóle głowy, suchy kaszel, brak sił
Witajcie:)Jestem Iwona i mam 22 lata mam wspaniałego nażeczonego i synka..ale nie wtym rzecz mimo że jestem szczęśliwa to gdzieś tak w roku 2005 poczułam w głowie jakby zawroty..później z czasem te zawroty ustąpiły po pewnym czasie zaczęła mnie boleć bardzo głowa w okolicy potylicznej,jaki przy skroniach i na przodzie głowy,zawroty,suchy kaszel z wydzieliną.... mimo że jest 2010 rok te objawy zamiast ustąpić to są coraz częstsze..czasami mam wrażenie że sił nie mam..a czasami mam lekkie ukucia w sercu i strasznie obawiam się że moge mieć raka mózgu gdyż świętej pamięci moja mama na taką samą przypadłość zmarła.... Więc chciałabym wiedzieć czy na pewno mam raka...i ile czasu mi jeszcze zostało...za każdą odpowiedź z całego serca dziękuję.
nadawaj tytuł bardziej sugerujący problem
zmieniłam
Gosia85
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 10:32 pm Temat postu:
Najpierw trzeba iść do lekarza, zrobić badania...
Tu nie ma wróżek...Nikt Ci tu nie powie czy jesteś chora. Najpierw trzeba zdiagnozować co Ci dolega. O ile dolega rzeczywiście... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Neurologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1