Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Bóle migrenowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandrusia1989

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 3:06 pm    Temat postu: Bóle migrenowe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co najlepsze jest na bole migrenowe glowy?? mam juz takie bole ze naww\et tabletki od specjalisty mi niepomagaja POMOZCIEEE Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A CZYM SIE OBJAWIAJą TE BOLE?
]
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze w przypadku migren trzeba stosowac specjalna diete a nie tylko lagodzic bol. czy masz taka diete?
Powrót do góry
Sandrusia1989

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zadnej diety lekarz nie zalecil z chodze do neurologa bole mam wtedy gdy pada jestem przemeczona i denerwuje sie Crying or Very sad
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 03, 2006 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja znajoma ktora ma migreny odstawila kawe mocna herbate alkohol i wogole przeszla na lekkostrawna diete. je malo a czesto. podobno bardzo jej to pomoglo. moze sprobuj i ty. nie zaszkodzi napewno Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1