FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Salazar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 2:44 pm Temat postu: Bóle po podnieceniu |
|
|
Witam serdecznie, otóż mam taki dość uporczywy problem.. Po podnieceniu przez dziewczynę, obojętnie czy dojdzie do stosunku, czy też nie mam okropnie mocny ból brzucha, któremu towarzyszą wzdęcia oraz silna biegunka. Ponadto ogólne osłabienie, zawroty głowy i często ból dolnej części pleców.. obojętnie czy do wytrysku dojdzie czy też nie tak się dzieje.. Trwa to dość długo, bo nawet kilka godzin od rozpoczęcia.. nieraz nawet cały dzień.. dodam, że gdy sam się masturbuję takie coś nie występuję.. Dodam, że mam 18 lat. Proszę o pomoc, powinienem udać się do jakiegoś specjalisty? Czy to normalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj, od razu powiem, że jestem dość zaskoczony ale jesteś młody to w sumie każdy ma swoje problemy na początku. Trudno powiedzieć, być może to napięcie seksualne. Pojawia się przy bardzo intymnych chwilach, jak u Ciebie w przypadku bliższego kontaktu z dziewczyną. Masturbacja często rozładowywuje te emocje, uspokaja i pozwala zredukować poziom napięcia, jednak czasami pojawia się problem i jej skutki podnoszą napięcie seksualne, być może jest to w twoim przypadku?
Jeżeli często się masturbujesz spróbuj na jakiś czas przestać to robić, zmień też dietę bogatą w witaminy i NIE MYŚL O SKESIE! W sensie takim, żeby nie wywoływało to podniecenia. Postaraj się w tym temacie przez jakiś czas mieć "chłodną głowę".
To jedyne co mi do głowy przychodzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Salazar
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Próbowałem.. dietę na początku miałem taką obojętnie co.. w sensie, że jadłem cokolwiek.. teraz od 6 tygodni mam ułożoną dietę normalnie.. zapewniającą witaminy, węglowodany, białka oraz tłuszcze w odpowiednich ilościach i to nic nie pomaga.. co do masturbacji.. próbowałem już.. odłożyłem, że tak powiem to na jakiś czas i też nic nie pomogło.. Jak już wspomniałem masturbacja tu nic nie robi, tzn nie wpływa na to, że boli mnie brzuch, dostaje biegunki ani nic innego.. tylko w przypadku podniecenia przez dziewczynę oraz po stosunku ból jest tak uporczywy, że po prostu mnie paraliżuję i nie mogę nic zrobić.. Nie wiem naprawdę przez co to jest Kocham moją dziewczynę, ale naprawdę to co się dzieje bardzo mnie zraża do podnieceń a tym bardziej do stosunku.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2014 9:08 am Temat postu: |
|
|
No to jedynie co, to możesz zrobić badania. Dieta nie, masturbacja nie... chyba, że jeszcze jakieś ćwiczenia, na brzuch zwłaszcza. Może to jest ostatnią deską ratunku, bo jak nie to - to raczej tylko badania. Na ziołach leczniczych się nie znam więc nie wiem ;/ wiem na pewno, że musisz też jej o tym powiedzieć (chyba, ze już to zrobiłeś) tak, żeby obciążyć się psychicznie i spokojnie móc zadbać o problem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Salazar
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2014 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna o tym wie, powiedziałem jej o tym.. co do ćwiczeń na brzuch.. i jak ćwiczę i jak nie ćwiczę się to pojawia.. Ogólnie ćwiczę w miarę regularnie sporty walki, więc dość sporo ćwiczeń mamy właśnie na brzuch.. ale od momentu początku wakacji mam przerwę od sportu, więc to już miesiąc a jak jest dolegliwość tak jest.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karmela99
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2015 8:56 pm Temat postu: |
|
|
A czy na takie bóle może pomóc smecta? Ostatnio zaniedbałam jedzenie o tych samych porach, zaczęłam ogólnie niezdrowo się odżywiać, wracam pomalu do normy ale problemy nadal mam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|