Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sophie23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:24 am Temat postu: Bóle podbrzusza, po lewej stronie |
|
|
Moja dziewczyna ostatnio mniewa czesty ból brzucha. Sama okresla te bole jako:"Bóle podbrzusza,po lewej stronie.Jakby kolka tylko mocniejsze.Paralizujace.Majace sklonnosci do nasilania i stepowania. Mozecie pomoc co to jest i jak temu zaradzic.Dziekuje z gory
-----edited by emilka----
odrobinę zmieniłam tytuł tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 12:09 pm Temat postu: |
|
|
może to węzeł chłonny, może zapalenie jajnika, zapalenie uchyłka. a ma jakieś inne dolegliwości? ja widzę jedną radę - udać się do lekarza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sophie23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 3:02 pm Temat postu: |
|
|
Była u lekarza(U zwyklego i Chirurga) i powiedzial ze nie wie co to moze byc. Teraz ginekolog zostal ale do niego dluuuga kolejka.To jest cos takiego ze nagle przychodzi i potem nagle odchodzi.Np. pare dni przerwy i od nowa niesamowicie boli i tak caly czas.........Lekarz ten u ktorego byla kazal wstrzymac sie z jedzeniem i taka dieta trzymac i za duzo nie jesc
--------
Jest zdenerwowana bo lekarz nic nie pomogl(powiedzial zeby wziasc leki przeciw bolowe, dotknal 3 razy i tyle ehh) No a inne dolegliwosc powiedziala ze ma strasznie nieregularne miesiaczki. Hmm wiec moze to CI pomoze co to moze byc.. I jak to zwalczac?Sad lub ukoic bol
------edited by emilka-----
staraj się nie pisać bezpośrednio pod sobą kilku postów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 7:50 pm Temat postu: |
|
|
ja miałam podobne bóle. z tym, że po obu stronach.
nie wiem co mi było ale lekarka przepisała mi No-spe. pomogło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|