Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_e
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 4:53 pm Temat postu: bole w mostku w czasie snu |
|
|
Witam wszytskich,
mam pytanko, czy ktoras z Was miala kiedys bole w mostku, zwlaszcza w czasie snu na prawym boku. Czasami boli mnie rowniez jak spie na lewym boku ale z prawym to bol jest tak silny, ze az nie moge sie podniesc lub zmienic pozycje.
Miala moze, ktoras z Was cos takiego?
Dziekuje za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz Ty jesteś już na takim etapie ciązy ,że masz prawo odczuwać różne dolegliwości. Ja np. miesiac przed porodem w nocy nie mogłam spać tak mnie ciągnęły więzadła . Bolało mnie pod żebrami ale tak,że nie mogłam spać z bólu . Żadna pozycja nie pasowała.
MAcica jest coraz bardziej rozpulchniona i uciska różne narządy stąd ten ból i dyskomfort. Na wizycie zapytaj lekarza tak na wszelki wypadek _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 10:35 pm Temat postu: |
|
|
tosia a skad wiesz ze mała jest w ciazy?! ja nie widze takiej inf _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 11:33 pm Temat postu: |
|
|
hihi no tak:),nie napisala ale pamietam jej poprzednie posty i stąd wiem o ciązy:) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_e
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 8:27 pm Temat postu: |
|
|
No tak, nie napisalam, ze jestem w ciazy ale jak widac Tosia ma dobra pamiec:)
Dzieki Tosiu, za odpowiedz, tak myslalam, ze te bole moga miec zwiazek z uciskiem macicy na cos w srodku ale predzej spodziewalabym sie boli gdzies w brzuchu a nie w dolku (mostku) i na dodatek tak silny, ze az nie mozna sie ruszyc.
Faktycznie do konca mam juz coraz blizej i temperatura wzrasta:) Mam nadzieje, ze wszysyko jakos sie dobrze ulozy i nie dlugo juz nie bede sama. Uwielbiam, jak malenstwo probuje sie w srodku "przeciagnac" i deformuje moj olbrzymi brzuch:) Oby wszystko dobrze sie skonczylo.
Dzieki za wsparcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 10:02 pm Temat postu: |
|
|
NA pewno wszystko się dobrze skończy. Maleństwo uciska teraz już wszystko ,łącznie z płucami. Jak zacznie Ci się lepiej oddychać to znak,że brzunio się obniżył . Pamietam moje wędrówki . Zaliczyłam wszystkie łóżka w domu w ciągu jednej nocy i tak nigdzie nie mogłam znaleźć miejsca tak mnie bolało. W noc poprzedzajacą poród spałam jak dziecko Nic a nic nie bolało _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 9:53 am Temat postu: |
|
|
Mogę tylko potwierdzić to co napisała tosia81 niestety objaw jest jak najzupełniej normalny w ciąży.Jedyne co mogę zalecić to sypiać na wyższej poduszce. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|