Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Boleści na końcu penisa...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zbirus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:15 pm    Temat postu: Boleści na końcu penisa... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam boleści penisa na jego końcu tylko gdy jest w stanie wzwodu. Nie odczuwam bólu podczas sikania i gdy dotykam go gdy nie jest w stanie wzwodu. Niepokoi mnie sytuacja gdy jestem podniecony i wtedy zaczynam czuć ból. Ból jest tylko na odcinku końcowym. 3 tygodnie temu byl u mnie odlączony cewnik w szpitalu. Mialem go podlączony przez 3 dni. Co to może być? Czy powinienem pofatygować się do lekarza?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to może byc nastyępstwo cewnika - nadwrazliwosc - jezeli jednak bedzie trwalo prze powiedzmy 2-3 dni to powinieneś udać sie do lekaża gdyż możliwe jest tez zakazenie (miejscowe - które dopiero sie rozwija )
Powrót do góry
qwerty87

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sadze ze to przyczyna tego iz miales podlaczony cewnik... - on na pewno podraznil to miejce... czekaj cierpliwie az bol przejdzie... ale jesli nie przestanie Cie bolec po tyg. to idz do lekarza i zapytaj co i jak...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak zgadzam sie to moze byc nastepstwo cewnika.. nadwrazliwosc albo jakas infekcja...jak nie przejdzie w najblizszych dniach to zglos sie do lekarza:) zycze zdrowia
Powrót do góry
zbirus

PostWysłany: Sob Paź 07, 2006 7:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za sugestie Very Happy Podjolem decyzję i teraz biorę tabletki, które pomagają usunąć ewentualne bakterie. Jeżeli to nie przyniesie oczekiwanej poprawy to wybiorę się do lekarza. Pomyślalem że pewnie moglem zlapać jakieś zakażenie z tego ukladu cewnikowego. Dowiedzialem sie że jednak mialem go przez 3 tygodnie i podlaczany 2 razy. Od tamtego czasu minely już 3 tygodnie Sad Mam nadzieje że po tych tabletkach ból minie w okresie 3-4 dni.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1