Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Nie zapomniałam o Tobie Co do pytania,to podczas miesiączki zazwyczaj są dni niepłodne Coś czuje jednak,że chcecie juz zostać rodzicami Życze Wam dużo szczęścia i upragnionego dzidziusia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 11:04 am Temat postu: |
|
|
hej netka włąsnie dzis dostałąm okres i czuje sie okropnie boli mnie brzuch no coz ale tak musi byc tak bardzo chcemy miec dzidziusia ale poczekamy jeszcze pozdrawiam cie apapap |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
hej netka to ja długo sie nei odzywałam wiesz spoznia mi sie okres juz 4 dni zawsze miałam co 28,29 dni a teraz spoznia sie i nie wiem czy isc juz do lekarza czy czekac jeszcze jak myślisz pomóz mi jak bede w ciąży bede sie cieszyc ale ja chce juz wiedziec nie moge juz czekac tryle w nerwach jutro moj ginekolog nie przyjmuje wiec musz chyba czekac do poniedziałku a mam pytanie czy jak sie jest w ciazy to czy jest sluz na poczatku w tych pierwszych dnaich i ja jestem ostatnio zmeczona bardzo nie moge wstawac z łóża tak spac mi sie chce bardzo a piersi nie bolały mnie tak ja zawsze mozna powiedziec ze wcale nie mam pojecia co to za objawy odpisz ok czekma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona25 Gość
|
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 6:45 pm Temat postu: bolace i piekace piersi |
|
|
witam mam pytanie od 3 dni bola mnie i pieka piersi a do miesiaczki jeszcze czas prawie 2 tygodnie nie wiem co sie dzieje prosze o porade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie, na które potrzeba mi opinii doświdczonej kobiety. Bardzo chciałabym zostać mamą, niestety od ponad pół roku mi się to nie udaje. Martwi mnie to, ponieważ raczej nikt w rodzinie nie miał z tym problemów. Natomiast czytając różne fora, coś mi podpowiada że tym razem mogło się udać, a z drugiej strony zastanawia czy wszystko jest w porządku. Otóż od pewnego czasu od owulacji bolą mnie piersi, stają się jakieś wrażliwe i ociężałe, i ciągle czuję swoje podbrzusze. Raz na jakiś czas mam wrażenie jakby mnie ciągnęły jajniki. Oprócz tego nic innego mi nie dolega oprócz ciągłego poddenerwowania i senności. Co o tym myślicie? Martwię się też że może to nie ciąża tylko jakieś inne dolegliwości nieznanej natury. Test zamierzam wykonać za jakieś max półtora tygodnia, ale w sumie boję się wyniku, tego negatywnego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LolaTusia13
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 11:54 am Temat postu: Bolesne piersi przed i po sexie (cz. 2) |
|
|
Witajcie. Mam problem i chciala bym zebyscie mi jakos pomogli
Kochałam sie z chlopakiem jakis tydzien temu i wczoraj zaczol mnie bolec brzuch i boli az do dzisiaj i od rana zaczelo mnie bolec pod prawa piersia. Czy jest to spowodowane tym ze moge byc w ciazy??? Prosze o odpowiedz:(
POzdrawiam wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 12:05 pm Temat postu: |
|
|
bol pod piersia i oznaka ciazy? bzdura ! o wiele za wczsnie jak na objawy ciazy. jak juz to pojawia sie ok. 5-8 tyg. czy podczas stosunku doszlo do wytrysku w srodku? kiedy powinnas miec okres? moze to na @ boli brzuch? bylo zabezpieczenie? napisz cos wiecej,bo jak narazie to za malo inf. podałas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
LolaTusia13
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 12:17 pm Temat postu: Bolesne piersi przed i po sexie (cz. 2) |
|
|
KOchalismy sie z zabazpieczeniam ale doszedl we mnie. Okres mam miec za ok 2 tygodnie. Wczoraj uprawialismy tez peting i zaraz po nim zaczol mnie bolec brzuch i dzis kuje okolica prawej piersi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
LolaTusia13 uważam że to nie są objawy ciąży, a raczej zdenerwowania. Ja tak miałam jak jednośnie brałam tabletki antykoncepcyjne i paliłam papierosy. Okazało się żo coś tam jest nie tak z naczyniami wieńcowymi i krwionośnymi i przestroga ginekologa: albo pani rzuci palenie, albo tabletki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|