Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anula Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 7:14 pm Temat postu: Boli mnie podbrzusze czy mogę być w ciąży?? |
|
|
Cześć, W 13-sty dzień od ostatniego okresu kochałam się ze swoim mężem bez zabezpieczenia. Miesiączkę mam co 28 dni. Na drugi dzień i kolejny bolało mnie podbrzusze.Czy może to być objaw ciąży? Na test jest jeszcze za wcześnie.Pozdrawiam Ania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Możliwe że nie czytałaś na forum bądz akurat to ominełaś.
Była dyskusja co do takich objawów właśnie po stosunku
To raczej objaw zbliżajacej sie miesiączki badz też skutek penetracji niż objaw ciąży. Objawy ciązy nie występuja tak szybko oraz sam ból podbrzusza to nie to
Jeżeli chcesz sie dowiedzieć dokładnie jakie są objawy ciaży to zapraszam do tematu "objawy ciąży" jest przykejony na górze tego działu
Jeżeli jednak ból nie ustąpił by po miesiączce bądz był naprawde nie do zniesienia jeszcze przed lub w trakcie, zgłoś sie do lekarza
Mam nadzieje że wszystko za pare dni sie wyjaśni, postaraj sie myśleć pozytywnie i nie stresować |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniese Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 9:05 pm Temat postu: |
|
|
wydaje mi sie ze na objawy ciazy to stanowczo za wczesnie. choc nie wykluczone ze za kilka dni te objawy okarza sie tylko potwierdzeniem twoich marzen:) i tego ci zycze. ale poczekaj jeszcze kilka dni i nie rob sobie nadziei, lepiej miec mila niespodzianke:) i tego ci zycze:))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 9:12 pm Temat postu: |
|
|
@agnes:
Ja nie jestem pewien czy ona planowała dziecko (chodz możliwe że to ja źle zrozumiałem)
Dlatego Aniu napisz konkretnie jakie masz intnencje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnese Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
mozliwe Pawelku ze to ja zle zrozumialam:) hmmm no moze sie okarze niedlugo:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majka17 Gość
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 12:33 pm Temat postu: boję się... |
|
|
Mam niespełna 17 lat... ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Dodam, że to był mój "pierwszy raz". Po dwuch dniach powiedział mi, że chyba, a raczej napewno "nie zdążył" i boi sie, że moge być w ciąży... To było jakieś 8 dni temu... strasznie bolą mnie piersi a 4 dni temu miałam dostać okres. Wiem, że to chyba za wcześnie na stwierdzenie ciąży, ale chciałam zapytać o ten test, który wykazuje to już po tygodniu. w jakiej mniej więcej on jest cenie ... Proszę o pilną odpowiedź ... Błagam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Jesli dobrze zrozumialam zrobilas to z chlopakiem 8 dni temu a 4 dni temu powinnas dostac okres, wiec uwazam ze nie masz sie czym martwic bo przed okresem sa dni nieplodne, a te bolące piersi to objaw zblizającej sie miewsiaczki,wiec spokojnie czekaj na okres i sie nie stresuj bo ci sie spozni i bedziesz sie matrwic jeszcze bardziej, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dorota00000 Gość
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 10:10 pm Temat postu: pomocy:( |
|
|
ma pytanie wspólzylam 1 maja 2 mieosace temu dwie miesiaczki milam od tamtego czasu ale przy zrobieniu badan krwi wyszlo mi ze mam z amalo krwinek czerwonych i moczu ciala ketonowe czy moge byc w ciazy?prosze odpiszcie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 10:21 pm Temat postu: Re: pomocy:( |
|
|
dorota00000 napisał: | ma pytanie wspólzylam 1 maja 2 mieosace temu dwie miesiaczki milam od tamtego czasu ale przy zrobieniu badan krwi wyszlo mi ze mam z amalo krwinek czerwonych i moczu ciala ketonowe czy moge byc w ciazy?prosze odpiszcie... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
erika
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 3:03 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez ma podobny problem. Uprawiała sex z chlopakim dokładnie w 8 dzień cyklu jakoś dzień dwa po okresie. Robiliśmy to niestety bez zabespieczenia a teraz denerwujemy sie czy mogło nam coś z tego wyjść. Do tego mam neregularny cykl..;/ co o tym myślicie? Mam sie o co obawiać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|