Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatii84
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 12:02 pm Temat postu: brak krwawienia |
|
|
Czesc ja mam takie pytanie biore taletki antykoncepcyjne diane 35 i kochałam sie z chłopakiem w ostatni dzien w ktorym przyjmowałam ostatnia tabletke z opakowania no i teraz jest 7 dzien przeprwy a ja nie mam okresu wiem ze mozeliwe jest ze moge nie dostac go przez hormony ale watpliwosci ciagle sa.Chcem sobie zrobic test ciazowy i kiedy najlepiej powinnam go zrobic??testy wykrywaja 6 dniowa ciaze ale jak np.kochałam sie w tamta sobote to od tamtej soboty mam liczyc 6 dni????Pozdrawiam agata |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lis 25, 2006 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli przyjmowalas tabletki regularnie to zajscie w ciaze jest prawie nie mozliwe,krwawienie moze czasem sie nie pojawic,ale to nie musi oznaczac ciazy,ale skoro chcesz miec pewnosc to mozesz zrobic test jezeli minelo ok 7 dni od stosunku,ale napewno nie masz sie czym martwic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamik
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 7:35 pm Temat postu: brak okresu |
|
|
Mam problem w środe 22.11. skonczyłam brac tabletki i do dzis nie mam okresu ( bralam tabletki regularnie przez 6 m-cy, na poczatku listopada wspołzyłam z narzeczonym, mimo tego ze bralam tabletki uzywalismy prezerwatywy....raczej malo prawdopodobne jest zebym byla w ciazy, ale martwi mnie brak okresu...lekarz kazał czekac jeszcze tydzien...mialam tez ostatnio duzo stresów, przez nerwy troche schudlam...teraz znowu sie denerwuje bo okres sie spoznia...to czekanie jess okropne...jak ktos moze pomoc to z góry dziekuje pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
kamik postaraj sie uspokoic:) wiem ze to trudne bo sie stresujesz.. ale jak lekarz poradzil poczekac jeszcze to poczekaj i przez ten zcas sie nie stresuj tylko postaraj sie zrelaksowac a okres na pewno niebawem bedzie:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|