Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Moniuta
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 2:29 pm Temat postu: Brak krwawienia z odstawienia podczas brania tabletek |
|
|
Biorę tabletki antykoncepcyjne od roku. Nigdy nie miałam najmnijeszych problemów. Krwawienie z odstawienia zawsze zaczynało sie czwartego dnia po dokończeniu blistra. Ostatnio chciałam przesunąć sobie okres i wzięłam dwa blistry tabletek. Po dokończeniu drugiego nie pojawiło się jednak krwawienie z ostawienia, mimo że minęło juz siedem dni...Niestety muszę przyznać, że nie brałam tabletek regularnie co do godziny. Zrobiłam sobie test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy mimo tego możliwe jest bym była w ciąży ???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 2:34 pm Temat postu: |
|
|
to może być skutek połączenia opakowań. weź normalnie 8smego dnia tabletkę z kolejnego opakowania i jezeli krwawienie się nie pojawi po nim w przerwie, to idź do lekarza.
a co do ciaży, to jeżeli nie przyjmowałaś regularnie, to może być ryzyko. test jest najbardziej wiarygodny po 3ech tygodniach od stosunku. jeżeli tyle czasu minęło, to wynik można uznać za prawidłowy _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Moniuta
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:54 pm Temat postu: |
|
|
niestety nie minęły 3 tygodnie, ale dwa |