FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
horonict92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 4:01 pm Temat postu: Brak porannej erekcji |
|
|
Witam wszystkich. Utworzyłem nowy temat, choć pewnie ktoś już kiedyś poruszał ten temat, lub rzeczy z nim związane, jeśli tak zamiast odpowiedzi proszę o linki które pomogą mi jakoś.
Mianowicie chodzi mi o brak porannej erekcji, w sumie jakoś nie przykładałem do tego wagi, ale czytałem dziś, że u mężczyzn powinna ona mieć miejsce, a ja no cóż miewam ją ale rzadko. Zaczeło mnie to jednak niepokoić z racji tego, że mam nową partnerkę i zamierzamy rozpocząć współżycie i nie mam pojęcia czy brak porannej erekcji może mieć jakieś nieporzadane skutki w sprawach łóżkowych. Zastanawia mnie też czy jej brak może być spowodowany wieczorną mastrubacją dnia wcześniejszego.
W ciągu dnia zdarza się mieć niekontrolowane wzwody, czasem nawet bez wiekszego powodu, ale serio pojęcia nie mam czy te poranne mają wpływ na coś : )
Prosze was o odpowiedzi.
p.s Odnośnie wieku. Mam 21 lat.[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Dzień dobry!
Czy erekcje występują w ciągu dnia?
Jeżeli obserwujesz brak porannych erekcji, któremu towarzyszy także ich niewystępowanie w trakcie dnia, nawet w sytuacjach o charakterze erotycznym to może być to oznaką problemów psychologicznych lub fizycznych w twoim organizmie.
Czy poranna erekcja pojawia się rzadko czy nie pojawia się w ogóle? Sądzę, że warto żebyś skonsultował się z urologiem, który wykluczy ewentualne problemy z układem moczowo-płciowym.
Pamiętaj też, że wystąpienie porannej erekcji zależy od wielu czynników, chociażby jakości i długości snu, narażenia na stres, ilości składników mineralnych i witamin w organizmie oraz ogólnego stanu zdrowia, dlatego chwilowy brak porannego wzwodu nie zawsze musi wskazywać na poważne schorzenie, jednakże jeżeli sytuacja utrzymuje się dłuższy czas nie powinieneś tego bagatelizować.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Legnarek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sro Cze 12, 2013 4:23 pm Temat postu: |
|
|
Cześć, to bardzo dziwne, jednak musisz objaśnić dokładniej problem, tak jak pisała pasta wcześniej. Powiedz czy problem pojawia się tylko rano i czy później nie ma z tym żadnego problemu. Ogólnie to postaraj się bardziej to opisać i sprecyzować.
Co do nie kontrolowanych wzwodów to wielu facetów z tym problemem się spotyka:) Jednak najlepiej będzie, gdy udasz się do urologa i zdiagnozujesz problem, chodź wydaje mi się, że te wzwody mogą mieć też zakres psychiczny:) Pozdr.! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wlodzio
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 11:17 am Temat postu: |
|
|
Trudno poweidzieć, ale jeśli przy zbliżeniu będzie problem ze wzwodem, to może kup sobie weili, który zaradzi problemowi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|