Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
light
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:34 pm Temat postu: Brak przyjemności z samego stosunku ? |
|
|
Witam, mój (nasz) problem polega na tym że podczas pieszczot moja partnerka odczuwa dużą przyjemność, natomiast sam stosunek nie daje jej satysfakcji,jesteśmy bardzo już wnerwieni przez to,z tego względu że oboje chcemy czerpać z sexu przyjemność, a podczas stosunku jakby jej wszystko "opadało", całe podniecenie, mój penis nie jest jakiś mały,myślę i czytam, ale to nic nie daje.. może ma ktoś jakiś pomysł czym to jest spowodowane? albo w jaki sposób pozbyć się tej przykrej sytuacji ?
p.s dodam że próbujemy już z 3 miesiące i nadal to samo, czasem odczuwa ból,a czasem zauważyłem że jak ją pieszczę dłonią to czasem wydziela się plamienie krwią..
p.s2 mówi że zawsze jest spięta mimo że chce się rozluźnić,wydaję mi się że to może być powód tego:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 12:00 am Temat postu: |
|
|
Sadze ze oboje "Za bardzo chcecie" tzn za bardzo koncentrujecie sie na tym 'zeby bylo dobrzE" przez co cala "magia" znika....
Sprobojcie zadbac o atmosfere, moze napijcie sie winka na rozluznienie... i nie myslcie, poddajcie sie chwili...
Dodano po 42 sekundach:
Czasem "spontan" dobrze robi - sprawdzone _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 12:29 am Temat postu: |
|
|
A co do przyjemności z samego stosunku...
Trudno żeby odczuwała jakąś mega przyjemność z penetracji skoro pochwa nie jest zbyt unerwiona...I to jest całkiem normalne...
Musisz zadbać o inne pieszczoty w trakcie...
Co do bólu...Najprawdopodobniej wchodzisz w Nią zbyt głęboko / gwałtownie, pod niewłaściwym kątem lub zwyczajnie zbyt szybko...Jeśli nie jest wystarczająco nawilżona, to wtedy też boli... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 11:29 am Temat postu: |
|
|
nawilżona jest, bo zawsze sprawdzam i to bardzo nawilżona, a nie wpycham jej na chama tylko powoli i sprawdzam jak mogę najglebiej zeby nie odczuwala jakiegos dyskomfortu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 3:04 pm Temat postu: |
|
|
przyjemnosci podczas seksu trzeba się po prostu nauczyc. czasami zdarza sie ze czlonek partnera jest taki ze nie sprawia przyjemnosci. Mialam kilku partnerow łozkowych i przede wszystkim od czlonka zalezy i od stopnia zazylosci z partnerem. Seks z milosci to najlepsze co moze byc
kiedys potrzebowalam strasznie dlugiego stosunku, teraz wystarczy mi chwila _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sun
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Nie u wszystkich kobiet orgazm jest uzależniony od członka partnera. A co z tymi kobietami, które bez względu na to, nie mogą i tak osiagnąć przyjemności? Z reguły takie osoby cierpią na anorgazmię wcale o tym nie wiedząc. Myślę, że warto przejść się do seksuologa i poprosić o poradę w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 2:29 am Temat postu: |
|
|
nie wiem co sie dzieje ale chyba moja ----- jakas smutna jest, czy ma depresje - nie wiem.
Juz wspominalam o tym. Moj problem nie mija. Dalej podczas pieszczot, gdy czuję ze się podniecam, tak jak zwykle mialam mega mokro - tak w momencie podniecania się moja pochwa dostaje bolesnego skurczu i jest sucho ;/ co się dzieje, moze cos niepokojącego w srodku? powinnam się wybrac do ginekologa? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 11:37 am Temat postu: |
|
|
Fasolka mysle ze powinnas. tutaj nie ma lekarzy wiec nikt Ci za bardzo nie pomoze. umow sie na wizyte i bedziesz wiedziała ocb _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 12:39 pm Temat postu: |
|
|
a moze to byc powodem bardzo wysokiej prolaktyny? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 1:03 pm Temat postu: |
|
|
nie mam pojecia a wczesniej nie miałas wysokiej? _________________