Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sesqol
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 11:50 am Temat postu: Brak wzwodu - nagły wytrysk |
|
|
Cześć,
Kochani bardzo proszę o pomoc.. od 2 miesięcy spotykam się z kobietą na której strasznie mi zależy, bardzo mnie pociąga, jest mega zmysłowa i inspirująca dla mnie.. Nigdy wczesniej nie miałem problemów ze wzwodem,w ogóle z sexem. Problem pojawił się teraz, wszystko było fajnie, pieszczoty itp , juz miało dojść do stosunku a tu nagle zonk.. - brak wzwodu.. więc chwila odpoczynku, za chwilę kolejna próba udało się, chwilę póżniej zaistniał kolejny problem w tym samym momencie gdy przyszedł wzwód (mineła może 1 - 2 minuty ) doszło do wytrysku. Nie wiem co się dzieje, boje się kolejnego zbliżenia, czy ktos miał może podobnie? czy to możliwe ,że to przez stres? Dodam ,że jestem zdrowym 30 mężczyzną i pierwszy raz dotyka mnie taka sytuacja. . Co robić?, nie chce jej stracić ale boje się, że kolejny raz może wyglądać tak samo.
[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście,że to może być spowodowane stresem. Zależy Ci na niej, myślisz o tym, żeby zrobić dobre wrażenie, "sprawdzić się" w roli mężczyzny. Stąd klapa Jeżeli przy masturbacji wszystko jest w porządku, to raczej nie są to problemy natury fizycznej (chociaż oczywiście warto to sprawdzić, jeśli sytuacja się powtórzy).
Myślisz,że jej zależy tylko na seksie? Czy może bardziej na Tobie? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martin3
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Mniemam, że nie jest to Twoja pierwsza partnerka dlatego wykluczyłbym stres spowodowany kontaktem seksualnym. Zdarza się, że jednak dłuższa przerwa we współżyciu może powodować zaburzenia erekcji. Warto w takiej sytuacji wspomóc się odpowiednimi preparatami wzmagającymi potencję. Ja w przypadku przejściowych kłopotów z erekcją zażywam [zakaz reklamy na forum] . Lek jest w pełni bezpieczny dla organizmu i skuteczne wzmaga erekcję. Myślę, że warto zaopatrzyć się w takie tabletki bo mogą one uratować nas przed kompromitującą sytuacją w łóżku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Donatello
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2014 10:26 am Temat postu: |
|
|
Witam
Spróbuj lek [zakaz reklamy na forum] - jest to odpowiednik Viagry, który jest prawie o połowy tańsszy, a tak samo skuteczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olgaaa
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 3:30 pm Temat postu: |
|
|
A może warto skonsultować to z jakimś lekarzem? Może do specjalisty powinieneś się udać a nawet do Psychiatry i o tym porozmawiać? Czy może już problem jest rozwiązany? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tomaszww
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2015 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Polecamy przede wszystkim leki na potencje bez recepty, dzięki którym pozbędziecie się problemów ze wzwodem raz na zawsze. W czasach gonitwy za karierą i pieniądzem, często stres nie pozwala nam się rozluźnić i zapomnieć o codziennych problemach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Darek555
|
Wysłany: Nie Cze 17, 2018 7:38 pm Temat postu: Zaburzenie erekcji |
|
|
Dla mnie jak i dla większości z nas zaburzenia erekcji to nie powód do dumy. Dlatego tak bardzo unikamy tego wstydliwego tematu. Gdy zaczęły się moje problemy, po pomoc sięgnąłem do internetu. Tak też trafiłem na stronie http://abc-potencji.pl/tabletki-na-potencje/zaburzenia-erekcji-najwazniejsze-porady/. Wprowadzając kilka zmian w moim życiu, mogę cieszyć się 100% sprawnością. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
urm
|
|
Powrót do góry |
|
|