FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
przemek89k
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 1:20 pm Temat postu: Brązowa plama pod pachą - co to może być ? Jak leczyć |
|
|
Witam serdecznie,
od jakiegoś czasu pojawiła mi się pod pachą brązowa plamka - nie wiem co to jest. Byłam u dermatologa i stosowałam takie leki jak : Lovindedn C, Elocom, Trawocort i Oxycort - nic nie skutkowało.
Wydaje mi się, że jest to spowodowane jakąś chorobą - myślałam, że to grzybica, ale wymaz tego nie stwierdził.
Nie opalam się i dezodoranty raczej też nie wchodzą w grę - mam około 40 lat.
Proszę o pomoc, czy ktoś miał coś podobnego - co to może być ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
annuagawairup
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 3:20 pm Temat postu: Martyna z Warszawy :P |
|
|
Witajcie. Trafilam tu niedawno z polecenia znajomego. Faktycznie forum dotyczy tej nieco niszowej tematyki, ktora bardzo mnie interesuje. Skoro juz pisze, pozwole sobie cos wiecej o sobie powiedziec, mam nadzieje, ze moja gadatliwosc nie bedzie upierdliwa
Na imie mam Martyna, 2 lata temu ukonczylam biotechnologie na SGGW w Warszawie. Nie pracuje w tym zawodzie, ale zajmuje sie hobbystycznie zywnoscia GMO. Nie chce przynudzac na ten temat, w podpisie umiescilam kilka stron, mam nadzieje ze nikomu nie bedzie to przeszkadzac.
Jestem teraz na urlopie macierzynskim, wiec moge aktywniej uczestniczyc w zyciu forum, oczywiscie tylko w wolnych chwilach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|